Berolina 27.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Tak sobie pomyślałam, żeby założyć nowy wątek nt. wykończeń. Nasza grupa z G. Śląska ma już tyle stron, że jak dla mnie są nie do przejścia, tymbardziej, że większość dotyczy tematów rozpoczęcia i budowy domu, a mnie to zupełnie w tej chwili nie interesuje, bo kupiłam gotowy dom. Wprawdzie już jestem pawie na finiszu, ale jeszcze szukam dobrego stolarza do zrobienia drewnianych stopni i kogoś od kuchni. Mam niezłą ofertę ze studia mebli kuchennych, ale pewnie gdyby znalazł się dobry stolarz to byłoby taniej przynajmniej o prowizję studia. Na dzień dzisiejszy mogę dać namiary na tanią armaturę, grzejniki, wanny i wszystko do łazienki. Facet uczciwy i praktycznie 30 procent taniej niż ceny katalogowe. Sprzedaje tez na allegro, jest z Tychów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 27.08.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No to czekam na te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 27.08.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 acha,mogę dać Ci namiary na stolarza od kuchni,ale muszę go dopiero poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 27.08.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No to czekam na te namiary Facet ma nick na allegro sebadiler http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1048825 Jak czegoś nie ma na aukcji to można śmiało pytać na maila, wyceni i odpisze ile za co. Mnie nawet przywieźli wannę, kabinę i brodzik za darmo, a cen nigdzie niższych nie znalazłam. Na aukcjach są jego wszystkie namiary: tel. plus mail. Jakby co to mogę podać tutaj. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 27.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 acha,mogę dać Ci namiary na stolarza od kuchni,ale muszę go dopiero poszukać no to czekam na te namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 28.08.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 29.08.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Poszło na priva Nic nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 29.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziwne poszło jeszcze raz,sprawdź teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samurai_Jack 29.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam, dołączam i podnoszę Na dziś stan surowy zamknięty (tynki i wylewki schną...) Szukam glazurnika na najbliższe tygodnie - miejsce Ruda Śląska. Jeżeli Ktoś może Kogoś polecić to zapraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts