anna2504 10.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Witam, czy jest ktoś kto buduje się w Jaworznie? Może Ciężkowice?PozdrawiamAnna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 17.09.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 melduje się Jaworzno Ciężkowice Cichy Kącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 17.09.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam serdecznie, to chyba będziemy sąsiadami. W jakiej technologi budujesz dom? Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IrekS 17.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam, ja też Jaworzno (okolice szpitala) budowa ruszy na wiosnę. Obecnie szukam ekipy budowlanej. Czy możecie coś polecić ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GMZ 02.10.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 metoda gospodarcza, niepodpiwniczony domek, ławy lane, ściany fundamentowe murowane, ściany ceramika 25 + 15 styropian........ co do ekipy budowlanej to polecę jak u mnie skończą (jeśli się sprawdzą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 09.10.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam, czy jest ktoś kto buduje się w Jaworznie? Może Ciężkowice? Pozdrawiam Anna Słońce założyłaś trzecią grupę "Jaworzno". Nas jest mało i chyba najczęściej Jaworzniaki udzielają się tu: http://forum.muratordom.pl/grupa-jaworzno-2008r,t118382-60.htm?highlight=jaworzno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 09.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Słońce założyłaś trzecią grupę "Jaworzno". Nas jest mało i chyba najczęściej Jaworzniaki udzielają się tu: http://forum.muratordom.pl/grupa-jaworzno-2008r,t118382-60.htm?highlight=jaworzno Witam, bardzo dziękuję za informację. Zakładając grupę nie trafiłam na wskazaną przez Ciebie. Fajnie, że podpowiedziałeś mi tą grupę. Skorzystam z informacji, które tam zamieszczacie, chociaż ja je będę potrzebowała dopiero na etapie wykończenia domu. Mam już firmę i technologię wybraną, jak otrzymam pozwolenie to jeszcze w tym roku zaczynam. Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna2504 29.01.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 może ktoś ma do sprzedania skrzynkę do podłączenia prądu budowlanego? Proszę o informację jaka to jest skrzynka (może jakieś zdjęcie) i jaka jest jej cena. Pozdrawiam,Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barkley1 24.05.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Witam, szukam dobrej i polecanej firmy remontującej. Mam do zrobienia pokoje+łazienka. Może ktoś kogoś polecić? Będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IrekS 30.09.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Witam, czy ktoś ma namiary na tani piasek do zasypu fundamentów (niestety mój kierowca nie wywiązał się, a na dniach muszę zasypywać fundament - ok 200 ton) - budowa w Jaworznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 06.02.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Melduje sie kolejny "budujacy" w Jaworzna ....... czesciowo tez z Ciezkowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 27.02.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Melduje sie kolejny "budujacy" w Jaworzna ....... czesciowo tez z Ciezkowic coś nie widać i słychać Jaworzna na forum kto z Jaworzna był wczoraj na targach Sibex w Sosnowcu ? przyznać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 04.03.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja bylem.... a skad podejrzenia, ze byl ktos z J-na..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 04.03.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Ja mam jak chcesz... napisz na priv to ci podam..... może ktoś ma do sprzedania skrzynkę do podłączenia prądu budowlanego? Proszę o informację jaka to jest skrzynka (może jakieś zdjęcie) i jaka jest jej cena. Pozdrawiam, Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 05.03.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Może byśmy się skonsolidowali w jedną grupę (mam na myśli tą http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2636&pp=20&page=13&do=discuss). Ania jako moderator pomyśl, ta ma chyba lepszą nazwę (jest tylko Jaworzno). Jest nas tak mało i nasze nieliczne (jaworzniaków) głosy jeszcze się rozpraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigPiotr 05.03.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Ja mam jak chcesz... napisz na priv to ci podam..... Anka to już chyba mieszka zerknij na datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.04.2012 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja bylem.... a skad podejrzenia, ze byl ktos z J-na..... ja byłem w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 09.04.2012 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 mokrego, mroźnego dyngusa ma ktoś namiar na ziemię ogrodową gratis (za transport) lub w dobrej cenie ?? grupy Jaworzna pasuje połączyć bo się gubią sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareckki1 02.10.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 OSTRZEGAM WSZYSTKICH przed Adrianem Borysenko z Będzina.Prowadził on firmę pod nazwą PRB Góral-BVD Building Company, a teraz ma firmę BUDIMEX, NIP firmy jest ten sam.Robił u mnie ocieplenie budynku, które nie dokończył. Sprawa w sądzie wygrana, a komornik nie może ściągnąć wierzytelności bo Adrian Borysenko nie ma nic na siebie. Po za tym kupa spapranej roboty i większość do poprawki, same problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts