MARIANNA01 10.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 witam, jestem ciekawa kto z Was uważa sie za kogo w samej decyzji o zakupie działki i juz samej budowie? My jestesmy szaleni. ale pełni wiary i juz powoli wszystko zaczyna sie kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIANNA01 10.07.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 nikt mnie nie lubi nikt mnie nie kocha, szkoda potrzebuje wsparcia na początek a tu posucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Hej, Marianna, nie załamuj się - chyba po prostu nie trafiłaś z przymiotnikami Gdzie, kiedy i co chcecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.07.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 Witaj Marianna, wysłałem ci na priv'a, wiadomosc. a ty nie odp. i co jak my mamy cie kochac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIANNA01 10.07.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2005 co dom gdzie Kamionki pod Poznaniem kiedy chcemy zacząć fundamenty w tym roku co i jak sie robi to wie lub dowiaduje sie moja druga połowa a ja jestem ciekawa co człowiek przeżywa przez ten pierwszy rok budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 11.07.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 My zdecydowanie zaliczamy siebie do szaleńców Ale już mieszkamy Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 11.07.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Ja bym to zdefiniował tak: - Szaleńcy - ci co rozpoczynają budowę bez wystarczających funduszy, i chcą zbudować bez kredytu (czyli ja) - uparciuchy - wszyscy pozostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 I szalency i uparciuchy Kazda z tych cech potrzebuje drugiej zeby pchac do przodu. Szalency - bo dzialka posrodku niczego, z dojazdem polna droga, bez elektrycznosci no i w sumie kosztowna Uparciuchy - bo nic nas nie zniechecalo, ani biadolenia rodziny, ani Zaklad Energetyczny, ani niedostatki funduszy stan obecny: - droga jest, w prezencie od gminy, sliczna kostka - prad bedzie - jeszcze w tym roku - zaczynamy konstrukcje wiezby dachowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 12.07.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 - Szaleńcy - ci co rozpoczynają budowę bez wystarczających funduszy, i chcą zbudować bez kredytu (czyli ja) Ale też ci, którzy wiedzą, że im kredytu nie starczy a mimo to walczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts