Budułaj 07.01.2003 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2003 Prosze o jakie kolwiek informacje( koszty , uwagi ,błedy w projekcie) osoby budujace dom wg. projektu ,,Daniela,, - Archipelag. Z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Ja wprawdie buduje Irmę..ale pewne błedy w projektach Archipelaga sa nagminne...np wiezba w wiekd\szosci zawyzona..no coz dokładnie pzestudiuj rysunki..pilicz sam ile czego jest potrzeba...itp..wiecej na priv..Pozdrawiam Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.01.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Przepraszam za błedy ale w momencie pisania moj kochany piesio miał ochote usadowic sie na moich kolankach:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.01.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2003 Przepraszam. To Alleluja miało być zaledwie wstępem, ale nacisnął mi się Enter przez pomyłkę. No wiec. Alleluja!Nareszcie ktoś kto rozważa lub kupił projekt Daniela. Ja buduję ten dom pod Krakowem. Na razie mam fundamenty. Jak do tej pory były dwa błędy w projekcie. Czy dopiero rozważasz kupienie tego projektu czy już kupiłe(a)ś. Gdzie budujesz? Przesyłam informacje na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 02.06.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2004 Ja również planuję budowę domu wg. projektu DANIELA. Chętnie poznam Wasze opinie o przetelności samego projektu, jak i o zmianach, problemach lub spostrzeżeniach w trakcie realizacji procesu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 07.06.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 zbyszekP No, nie bądź taki zawzięty i odezwij się W końcu na forum jest nas tylo trzech. z projektem DANIELA: 1. Ty, bardzo aktywny, więc Cię nękam 2. BUDUŁAJ - trzy posty na początku 2003 roku i zasnął 3. No i ja, ale czynię dopiero przymiarki do budowy, choć projekt już mam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skordan 08.08.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 My też budujemy w/g tego projektu .. jednak ze względu na koszty zrezygnowaliśmy z bawolich oczek, a i poszerzyliśmy garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pa_kamera 24.10.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 [b]My też budujemy w/g tego projektu .. jednak ze względu na koszty zrezygnowaliśmy z bawolich oczek, a i poszerzyliśmy garaż hej! jak się macie?... MY także budujemy wg. proj.daniela stan surowy /prawie/zamknięty. również zrezygnowaliśmy z bawolich oczątek, poniewaz po kalkulacjach i wszystkich za i przeciw zdecydowaliśmy się na blachodachówkę....zamias oczek- trójkątne facjatki-równie -chć może nie aż tak -urokliwe... świętokrzyskie..... pozdrawiam!!!!!! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jesli macie jakies rady, uwagi, etc. dot budowy danieli chetnie posluchamy, my wymienilismy wole oczka na 3 podwojne okna dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts