hermansky 07.02.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Buduję dom wolnostojący, niepodpiwniczony, bez poddasza użytkowego-Murator D-53 w okolicach Iławy.Chętnie nawiążę kontakt z kimś z okolic w celu wymiany doświadczeń. Może razem ponegocjujemy ceny?Poszukuję ekipy i kierownika budowy, może też innych fachowców.Szukam też barakowozu. Zaczynam w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermansky 19.02.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 To ciekawe, na Forum brak uczestników z warmińsko-mazurskiego. Jest tylko jeden wątek: Okolice Brodnicy, ale też nieużywany. Czy to jest naprawdę tak zapadły zakątek kraju, ze ludzie tam nie używają Internetu? Bo że budują, to widać gołym okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.02.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 Szkoda, ze w pracą cięzko w tych pięknych terenach, bo pewnie bym dołączył, tym bardziej, że projekt ten sam.Znalazłem taki, jak my mamy pod Wrocławiem, całkiem przypadkiem podczas jazdy samochodem w oklocy Oleśnicy przy drodze nr 8. Może jeszcze ktoś buduje taki domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermansky 20.02.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 mik99:Czy rozmawiałeś z właścicielem? Czy był wykończony? Czy elewacja była taka, jak w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.02.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 mik99: Czy rozmawiałeś z właścicielem? Czy był wykończony? Czy elewacja była taka, jak w projekcie? Nie nikogo na budowie (surowy otwarty) nie było, jak byłem w listopadzie nie spotkałem, a szkoda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.02.2004 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Teraz na forum projektów będę chyba z Tobą wymieniał uwagi, co? Ach te nasze domki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hermansky 22.03.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 Z prracą nie będzie ciężko po przystąpieniu do UE. Sądzę, że w warmińsko-mazurskie, podlaskie i podkarpackie pójdzie gros pomocy strukturalnej. Być może, za jakiś czas, te rejony będą najlepiej zagospodarowane i zarządzane w kraju! Przecież te rejony Polski mają, być może, największy potencjał przyciągania turystów! Co jest ciekawego na Mazowszu albo w Wielkopolsce? Wschodnie tereny Polski, to raj dla poszukiwaczy dawnych, nieskażonych krain środkowej Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.03.2004 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2004 HermanskyNie wiem czy wiesz, ale znalazłem kolejną realizację naszego wspólnego projektu ok.10km od miejsca mojej budowy. pozdrowienia dla Szczęśliwców w krainy Jezior i Lasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaco 16.02.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 ja zacznam budowę w tym roku a jak u ciebie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
to_marcin 20.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A ja zaczynam na wiosnę . Ale tu dawno nikt nie zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts