Empik 08.02.2003 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2003 Jestem patriotą lokalnym, a ku swemu zdziwieniu nie znalazłem silnej grupy pod wezwaniem z Białegostoku.Zachęcam do stworzenia lokalnego klubu do wymiany wiadomości dobrych i złych - kogo warto zatrudnić, a kogo nie, jakie są ceny i możliwości rozsądnych okazji. Zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 10.02.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Witam co prawda nie Białystok a Siemiatycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 10.02.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2003 Kłaniam się ze Stanisławowa k/Białegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 11.02.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2003 Pozdrowienia z gminy Dobrzyniewo - tu jest nas dwóch. Jest jeszcze wątek Podlaskie czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Empik 12.02.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2003 Ciesze sie z odzewu. Ja jestem na etapie stanu surowego otwartego. Jak na razie moge polecic kilka osób:1. Architekt: Bagiński Wojciech i Danuta (małżeństwo) - dobry team. On jest doskonały we wnętrzach. Jesteśmy z projektu zadowoleni. Tel 744-95-322. Hydraulik: Zubrycki Ryszard - "złota rączka". Przy wysokim poziomie wód gruntowych zrobił nam przyłącze wodne i kanalizacyjne za połowę ceny podawanej przez innych. Fachowiec od lat robiący przyłącza - kiedyś w wodociągach, obecnie na własną rękę. Wszystkie referencje -dobre. Ludzie zadowoleni. My na razie też. Jedna wada: popija w czasie wolnym. W czasie robót był trzeźwy. Tel 604-102-2043. Dekarz: Anrzej Truszkowski tel. 602-593-597. Ok. 35 lat, absolwent budownictwa. Rozsądny wykonawczo i cenowo. U mnie kładł dachówkę cementową. Na razie jestem zadowolony. Jak będzie dalej, zobaczę.4. Domex: producent okien drewnianych. Na razie dopiero zamówiłem, ale bardzo fachowi, zwłaszcza szef d/s produkcji, dokładni i rzetelni (z obszernie zebranego wywiadu). 5. Mirpol - hurtownia materiałów budowlanych. Fachowa, terminowa, solidna obsługa, zwłaszcza pani Ewa Antoniuk. Odradzam:1. Trade-system - hurtownia przy Baranowickiej. Niesolidni. Czekałem na materiały. Murarze się denerwowali. Po moim telefonie dowiedziałem się, że na razie dostawy nie będzie, bo nie. Nikt się nie pofatygował, żeby o kłopotach z realizacją zamówienia powiadomić. Na razie tyle. Jak mi coś jeszcze przyjdze do głowy to się odezwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANK 13.02.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2003 Pozdrawiam wszystkich Podlasian !Obecnie poszukuję brygady do suchych tynków. Może ktoś zna dobrych i niedrogich fachowców i mi poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 20.02.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2003 Heeeeej Pozdrawiam Podlasiaków i Białostoczan Ja buduję się w Łapach. Próbowałam utworzyć grupę dyskudyjną ale nikt się nie zgłosił także przyłączam się do was. Zgadzam się co do Trade system niesolidna firma u nas w Łapach jest filia i tak samo działają jak w Białymstoku chcieliśmy zamówić płyty OSB ale nas zwiedli 6 miesięy trwało załatwiane i znaleźliśmy w końcu firmę w Białymstoku solidna jak będziecie chcieli adres to polecam. Mogę polecić baaaardzo doooobry tartak pod Białymstokiem o adres piszcie. Proponuję częstrze odwiedziny na tym temacie bo nas grupy z zachodu wyprą Pozdrawiam EMEMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tolobie 06.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Witam! Zaczynam wiosną 2007 w Białymstoku. Poza papierologią wszystko przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOBOBO 11.02.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Pozdrawiam Białystok i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroslawz 08.05.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 te posty są "wiekowe" - czy obecnie nikt nie interesuje się tym forum z naszego woj. Ja jestem z Białegostoku i zamierzam zaczynać przedsięwzięcie budowlane w gm. Juchnowiecpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 08.07.2014 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Heja, podlasianie odzywajcie się. Nasz Białystok i okolice takie piękne! Ja buduję w Halickich! Cudne miejsce!!!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 08.07.2014 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Kłaniam się ze Stanisławowa k/Białegostoku Witam ziomala! jesteś jeszcze Tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 09.07.2014 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Dobrzyniewo Duże pozdrawia Jak widać Halickie Dojlidy Górne Stanisławowo jest hitem tego sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 09.07.2014 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Pozdrawiam Dobrzyniewo Duże. Piękne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 10.07.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 16.07.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Pozdrawiam, ja tez w Dobrzyniewie Duzym. A na jakim jestes etapie, Gratym? My zaczynamy, może podyskutujemy razem o wykonawcach i okolicznych hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 16.07.2014 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 :welcome:annette78, My czekamy na więźbę. Masz już fachowców murarzy? Mogę polecić dobrą firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 16.07.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 :welcome:annette78, My czekamy na więźbę. Masz już fachowców murarzy? Mogę polecić dobrą firmę. Dzięki, ale już u nas zaczęli, na ten sezon mamy już chyba wszystkich ugadanych ale za rok będziemy szukać do dalszych etapów. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 16.07.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 jak miło ruszyło się, i to w DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annette78 16.07.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 jak miło ruszyło się, i to w DD jasne, bo tu sami fajni ludzie mieszkają i/lub wprowadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts