rmg82 16.07.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 popieram:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 17.07.2014 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Jak by ktoś był zainteresowany poleceniem dobrej firmy budowlanej,to piszcie. Znam taką dobrą co, stawiają domy, robią elewację, i wykończeniówkę w zakresie glazury,terakoty, białego montażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 17.07.2014 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 wykończeniówka się przyda na przyszły rok ale wtedy pewnie będą stawiać domy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla135 31.07.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 czesćkłaniają się okolice Białegostoku/Starosielc, miejscowość Klepacze:)liczę na wasze wskazówki, mąż zagranicą a ja mam zamiar budować z jeszcze 3 wariatami z rodziny:)za 2-3tyg ruszamy.na chwile obecną interesuje mnie skąd warto brać cegły, cement, stal na zbrojenie?narazie dałam do wyliczenia te rzeczy do castramy gdyż jest blisko.sylikaty mnie męczą abym od nich brała...czas zacząć porównywać ceny pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia na każdy etapie pracSZUKAM AMATORÓW STAWIANIA DOMÓW SAMODZIELNIE-RAZEM RAŹNIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 31.07.2014 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2014 wyślij ofertę email do białostockich hurtowni typy kamir, elgrom, aneks, bcmb itp. napisz czego potrzebujesz i negocjuj z nimi czyli obniżka ceny i gratisowy transport z hds, cegła zależy co masz w projekcie i od majstra w czym dobrze się czuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 01.08.2014 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 czesć kłaniają się okolice Białegostoku/Starosielc, miejscowość Klepacze:) liczę na wasze wskazówki, mąż zagranicą a ja mam zamiar budować z jeszcze 3 wariatami z rodziny:) za 2-3tyg ruszamy. na chwile obecną interesuje mnie skąd warto brać cegły, cement, stal na zbrojenie? narazie dałam do wyliczenia te rzeczy do castramy gdyż jest blisko. sylikaty mnie męczą abym od nich brała...czas zacząć porównywać ceny pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia na każdy etapie prac SZUKAM AMATORÓW STAWIANIA DOMÓW SAMODZIELNIE-RAZEM RAŹNIEJ Witamy Cię w gronie! Tak najlepiej mailowo rozsyłaj zapytania,nie tracisz wtedy czasu. I wtedy wybierzesz najkorzystniejsze oferty. My w leroy dostaliśmy nawet zniżkę z kartą dużej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla135 01.08.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 dziekuje za rady.tak właśnie zrobię. czuje się jakbym była ślepa ale pomału będę musiała zacząć robić zakupy a już na pewno wybierać skąd to będzie brane.co do wyboru materiału to robimy z suporeksu 24cm a moi fachowcy w niczym się dobrze nie czują...jesteśmy wariatami:) chcemy budować dom nie robiąc tego nigdy wcześniej. może być ciekawie i może być głośno o takiej akcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 01.08.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 wielu z nas buduje pierwszy raz, wszystko wyjdzie w praniu, dużo zależy od majstra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kas Kada 05.08.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2014 My budujemy w gm. Juchnowiec, też sposobem gospodarczym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla135 06.08.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Kas Kadaprzez 6lat szukaliśmy tam domku do rematu myślac że będzie taniej, ale po latach stwierdziliśmy że jednak budowa MOŻE(zobaczymy z czasem) wyjść taniej i zdecydowaliśmy się bliżej białegostoku choć w tej gminie mamy rodziny.pozdrawiam i bardzo trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla135 10.09.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2014 Chciałam tylko napisać że dziś będziemy mieli stan zero;-) w końcu!!!Moje wnioski na ten momentRozmawiać z wykonawcamiRozmawiać z dostwcamiRozmawiać z sąsiadamiKierując sie tym mam na budowie jak Chcem materiał bez vatu lub ze znizkami a sąsiedzi pomogą dobrym słowem Teraz jestem już dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaroslav78 22.09.2014 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Czy robił ktoś u siebie wentylację mechaniczną i może polecić dobrą ekipę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla135 26.01.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 czesc budujący Białystok:) jak tam odpoczywacie zimą czy jednak akcja trwa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 18.05.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 a jak leci u Ciebie Syla? co tam w Klepaczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syla135 04.09.2015 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 a jak leci u Ciebie Syla? co tam w Klepaczach? cześć wszystkim, nikt nie pisze:) a my kończymy szpachlowanie, jak sie cieszę) wrzesień poświęcimy chyba na pracę na zewnatrz, ocieplenie i zrobienie tarasu. a październik na środek i myślimy w listopadzie się wprowadzać, choć elektrownia robi takie problemy że nie wiem czy będe miała prąd mimo że umowę mamy że dociagną do końca października...dzwonie pytam co i jak mówią że wszytsko ok, a tu od zaplecza(po znajomych) dowiaduje się że prąd to może na wiosne...no jak!! jak już wypowiedziałam mieszkanie w bloku, mam się zwijać do 1listopada a tu takie kwiatki... ręce poadają ale pocichu myślę że jakoś to będzie:) a co u Was?? ja to chora jestem i wszytskie budowy oglądam jak jadę gdziekolwiek:) aha i się pochwale miałam już gości na budowie z muratora, tzn czytelników, przemiłe małżeństwo które marzy o takim domku:) serdecznie pozdrawiam Syla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 23.09.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 u mnie malowanie wnetrz, elewacja zrobiona jeszcze tylko podwórko utwardzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 22.11.2015 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 A ja już mieszkam, jest bosko, chociaż nie wszystko skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts