avzi 19.09.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Zgłoszenia, najlepiej ze zdjęciem (prawy półprofil, bez nakrycia głowy) i z krótkim listem motywacyjnym wyjaśniającym przyczynę ubiegania się o ten zaszczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 19.09.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ten wygląda na chętnego http://hokej.prevent.cz/foto/20011015/capka.jpg CV: "W dzieciństwie rodzice wieszali mu na szyi kotlety, żeby psy chciały się z nim bawić..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.09.2003 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 avzi, co sie stało? Może lepiej jakaś psychoterapia? Pobijesz jakiegoś dresiarza, a bedziesz odpowiadał jak za człowieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 19.09.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Szdom, bardzo dobry kandydat!!! Właśnie kogoś takiego potrzebuję! Trudno będzie go komukolwiek przebić, ale niech się nikt nie zniechęca - czekam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 19.09.2003 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Tomek, nie wierzę w psychoterapię. czasem przywalenie komuś jest pio prostu niezastąpione. A wokoło mnie same kobiety i dzieci. Buuu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 19.09.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 no coś Ty , odpowiednia kobieta jest dobra na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 19.09.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Ale gdzie takich szukać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 19.09.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Avzi, jak chlop baby nie bije, to jej watroba gnije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avzi 19.09.2003 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 OK, zamykam przetarg na przyjęcie lania. Może nie wszyscy mieli równe szanse i nie zdążyli, ale ja też nie mogę dłużej czekać. Wszystkim dziękuję za zainteresowanie i zapraszam na kolejne wyzwania. Oczywiście, wygrał Pan w hokejowym stroju. Dawać mi go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 19.09.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2003 Wprawdzie temat już zamknięty, ale mój dawny znajomy w czasach realnego socjalizmu miał zawsze pod ręką szklaną butelkę po coca-coli 0,33. Twierdził, że nic tak nie pomaga, jak rzucanie taką butelką o ścianę. Rozbić jej nie sposób, a złość albo przechodzi w ogóle, albo przechodzi na butelkę. Nigdy tego nie próbowałam, a może szkoda? Pytanie, czy jak ktoś ma ścianę z betonu komórkowego, to nie zrobią się wgłębienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts