abromba 20.01.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 To sobie dopiero o mnie pomyślicie... Ale tak. Budowa dobiega końca, pozostało mi po niej dużo śladów zgryzoty na twarzy. I ostatnio dotarło do mnie (byłam trzy dni na urlopie), że co - w instalacje wrzuciłam 30 tys. a sobie odmawiam? W życiu nie myślałam o żadnej ingerencji w siebie (to o odsysaniu to nieszkodliwe żarty były). Ale rzeczywiście mam bardzo żywą mimikę twarzy. A podobno baby na zachodzie w czsie przerwy w pracy wyskakują na kilka wsztrzyknięć i mają potem wyrażnie wygładzene bruzdy (np takie głupie poprzeczne na czole jak u mnie). Doświadczenia?Przemyślenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 20.01.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Przemyślenia ? W tym momencie chciałam zrobić tak : , ale nie zrobię - bo będę musiała jak w temacie używać Z tego , jak widać - doświadczeń nie mam , tym bardziej ... poczekam na Twoje - jeśli pozwolisz . pozdrawiam uśmiechem w lini prostej - coby się zmarszczki nie zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 21.01.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 no co Ty, abromba, jad kiełbasiany będziesz sobie ładować w facjatę? . Eee tam! Ja tam lubię ludzi z żywą mimiką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 21.01.2005 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ja nie mówię że będę, ja mówię że myślę, że może by tak jeśli zbiorę wystarczająco dużo danych, że to jest warte tych pieniędzy, tego kłucia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 21.01.2005 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Ponoć się pięknie botox sprawuje na pionowej między- brwiowej kresce.Do botoxu trzeba dołożyć jednak jakiś specyfik z rodzaju 'górna półka" i dopiero klepać i klepać , smarować i masować.Ponoć można pogonić tak parę zmarszczek , ale jak tu się nie szczerzyć pełną gębą tudzież dziwić z brwiami jak pod linijkę ? A w zasadzie.. czemu nie spróbować ?Koszt jest do przyjęcia ( 250 za kujkę ? ) a jeśli się uda i samoocena uzyska minus 10 lat ?hę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 23.01.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ziaba tylko 250? Myślałam, że ok. 1000? Moja citka sobie to zafundowała - miała bardzo dużą bruzdę (prawie, jak Nałęcz ) i efekt jest naprawdę świetny..... tylko powtarzeć trzeba co pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 23.01.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Abromba, wczoraj siedziałem obok Ciebie i jakoś potrzeby dla tego botoksu nie widziałem Tak się zastanawiam, po co się jakąś chemią faszerować jakbyś za przeproszeniem szynką z hipermarketu chciała zostać ? Ale ja jestem facet, ja was nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 23.01.2005 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ale to podobno działa na zasadzie zapobiegania powstawaniu dalszych zmarszczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 23.01.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Znajoma robiła sobie botoxem cóś niecóś. Ponoć za 1 ml 250 zł. Piszę ponoć, więc gardłem nie ręcze. Po przestudiowaniu cen w sloooooonach opcjuję, że prywatnie ( czytaj bez opodatkowania ) można uzyskać owe 250 jako cenę całkiem prawdopodobną. Propozycje cenowe z podatkiem http://www.botoxena.pl/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 23.01.2005 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Ale jak oceniasz jej wygląd po w stosunku do tego przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.01.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Jak by tu ten tego.. jak się pochwaliła, znakiem musiało Coś być, skoro ja nie widziałam Niczego, znakiem już Tego nie było. Summa summarum wygląd jest pikny, a przeciez o TO chodziło, nieprawdaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Jak by tu ten tego.. jak się pochwaliła, znakiem musiało Coś być, skoro ja nie widziałam Niczego, znakiem już Tego nie było. Summa summarum wygląd jest pikny, a przeciez o TO chodziło, nieprawdaż ? A przedtem widziałaś, że było gorzej? Sorki że się wam w taki damski temat wcinam, ale nie daj Boże moja Luśka to przeczyta i będę miał kłopot, jak też się do pomysłu zapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 24.01.2005 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 A myślisz Whisper że faceci to sie nie: 1) botoksują 2) kolagenują 3) eksfoliują 4) modelują etc etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.01.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Połowy ze słów, których używasz nie rozumiem... OK, trzech czwartych nie rozumiem. I mam nadzieję, że faceci tego nie robią. My robimy inne świńskie rzeczy, ale żeby tak zaraz... eksfoliować? Przecież jakbym zapytał któregoś z kolegów w pracy o to to bym mógł po buzi dostać, a kolegów mam raczej spokojnych i na poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 11.02.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 jestem za ulepszaniem, tylko koniecznie skieruj się do kogoś, kto ma doświadczenie. Można taki wstrzyk spaprać i wtedy powieki będą wisiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.02.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 To sobie dopiero o mnie pomyślicie... Ale tak. Budowa dobiega końca, pozostało mi po niej dużo śladów zgryzoty na twarzy. I ostatnio dotarło do mnie (byłam trzy dni na urlopie), że co - w instalacje wrzuciłam 30 tys. a sobie odmawiam? W życiu nie myślałam o żadnej ingerencji w siebie (to o odsysaniu to nieszkodliwe żarty były). Ale rzeczywiście mam bardzo żywą mimikę twarzy. A podobno baby na zachodzie w czsie przerwy w pracy wyskakują na kilka wsztrzyknięć i mają potem wyrażnie wygładzene bruzdy (np takie głupie poprzeczne na czole jak u mnie). Doświadczenia? Przemyślenia? Żona mojego kolegi prowadzi w Kielcach autoryzowany salon Dr. Eries i robi takie zabiegi - podobno taniej niż w Warszawie. Zadzwoń sobie -692 420 270 (jej mąż Błażej) a ona na pewno wytłumaczy Ci wyższość jadu kiełbasianego (bootoks) nad np. kremami madame Rosenthal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ktoś ma prywatne doświadczenia z botoksem? Warto? Czy to boli? Na jak długo wystarcza? Jeśli bedziemy ię botoksować przez kilka lat na przykład, a potem zaniechamy, to czy znajomi i mąż nas pozna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 01.03.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Nie mam osobistych doświadczeń w tym temacie, ale czytałam niedawno artykuł na onecie o "botoksowym Hollywood" , podobno botoks powoduje mały częściowy paraliż mięśni twarzy, przez co aktorzy tracą na swoim "wyrazie" bo im sie zakres mimiki znacznie pomniejsza . Może po prostu zamiast z grubej rury (chodzi mi o botoks) zafunduj sobie weekend w spa, masaże, odzywki, peelingi, basen, sauna, dużo endorfin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 01.03.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 zafunduj sobie weekend w spa ...to luksus. Urwać się na tydzień z własnej działalności, nie zarabiać, a wydawać to już nie takie proste, jak wstrzyknięcie botoksu gdzieś w gabinecie za rogiem. Szybko i efektywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 01.03.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Kurna dopiero zobaczyłam co robisz, wyciągasz jakieś posty sprzed 3 lat i gadasz od rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts