Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Botoks

abromba

Recommended Posts

To sobie dopiero o mnie pomyślicie...

Ale tak. Budowa dobiega końca, pozostało mi po niej dużo śladów zgryzoty na twarzy. I ostatnio dotarło do mnie (byłam trzy dni na urlopie), że co - w instalacje wrzuciłam 30 tys. a sobie odmawiam? W życiu nie myślałam o żadnej ingerencji w siebie (to o odsysaniu to nieszkodliwe żarty były). Ale rzeczywiście mam bardzo żywą mimikę twarzy. A podobno baby na zachodzie w czsie przerwy w pracy wyskakują na kilka wsztrzyknięć i mają potem wyrażnie wygładzene bruzdy (np takie głupie poprzeczne na czole jak u mnie).

Doświadczenia?

Przemyślenia?

Przemyślenia ? W tym momencie chciałam zrobić tak : :roll: :-? ,

ale nie zrobię - bo będę musiała jak w temacie używać

:D :D :D

Z tego , jak widać - doświadczeń nie mam , tym bardziej ... poczekam na Twoje - jeśli pozwolisz . :wink:

pozdrawiam uśmiechem w lini prostej - coby się zmarszczki nie zrobiły 8)

Ponoć się pięknie botox sprawuje na pionowej między- brwiowej kresce.

Do botoxu trzeba dołożyć jednak jakiś specyfik z rodzaju 'górna półka" i dopiero klepać i klepać , smarować i masować.

Ponoć można pogonić tak parę zmarszczek , ale jak tu się nie szczerzyć pełną gębą tudzież dziwić z brwiami jak pod linijkę ?

A w zasadzie.. czemu nie spróbować ?

Koszt jest do przyjęcia ( 250 za kujkę ? ) a jeśli się uda i samoocena uzyska minus 10 lat ?

hę ??

Znajoma robiła sobie botoxem cóś niecóś. Ponoć za 1 ml 250 zł.

Piszę ponoć, więc gardłem nie ręcze.

Po przestudiowaniu cen w sloooooonach opcjuję, że prywatnie ( czytaj bez opodatkowania ) można uzyskać owe 250 jako cenę całkiem prawdopodobną.

Propozycje cenowe z podatkiem 8) :D

http://www.botoxena.pl/cennik.html

ziaba napisał:
Jak by tu ten tego..

jak się pochwaliła, znakiem musiało Coś być, skoro ja nie widziałam Niczego, znakiem już Tego nie było.

Summa summarum wygląd jest pikny, a przeciez o TO chodziło, nieprawdaż ? :wink: :D

A przedtem widziałaś, że było gorzej?

Sorki że się wam w taki damski temat wcinam, ale nie daj Boże moja Luśka to przeczyta i będę miał kłopot, jak też się do pomysłu zapali :D

Połowy ze słów, których używasz nie rozumiem... OK, trzech czwartych nie rozumiem. I mam nadzieję, że faceci tego nie robią. My robimy inne świńskie rzeczy, ale żeby tak zaraz... eksfoliować? :o Przecież jakbym zapytał któregoś z kolegów w pracy o to to bym mógł po buzi dostać, a kolegów mam raczej spokojnych i na poziomie :-?

• 3 weeks później...
  abromba napisał:
To sobie dopiero o mnie pomyślicie...

Ale tak. Budowa dobiega końca, pozostało mi po niej dużo śladów zgryzoty na twarzy. I ostatnio dotarło do mnie (byłam trzy dni na urlopie), że co - w instalacje wrzuciłam 30 tys. a sobie odmawiam? W życiu nie myślałam o żadnej ingerencji w siebie (to o odsysaniu to nieszkodliwe żarty były). Ale rzeczywiście mam bardzo żywą mimikę twarzy. A podobno baby na zachodzie w czsie przerwy w pracy wyskakują na kilka wsztrzyknięć i mają potem wyrażnie wygładzene bruzdy (np takie głupie poprzeczne na czole jak u mnie).

Doświadczenia?

Przemyślenia?

Żona mojego kolegi prowadzi w Kielcach autoryzowany salon Dr. Eries i robi takie zabiegi - podobno taniej niż w Warszawie. Zadzwoń sobie -692 420 270 (jej mąż Błażej) a ona na pewno wytłumaczy Ci wyższość jadu kiełbasianego (bootoks) nad np. kremami madame Rosenthal :wink:

• 3 years później...

Nie mam osobistych doświadczeń w tym temacie, ale czytałam niedawno artykuł na onecie o "botoksowym Hollywood" , podobno botoks powoduje mały częściowy paraliż mięśni twarzy, przez co aktorzy tracą na swoim "wyrazie" bo im sie zakres mimiki znacznie pomniejsza :o .

Może po prostu zamiast z grubej rury (chodzi mi o botoks) zafunduj sobie weekend w spa, masaże, odzywki, peelingi, basen, sauna, dużo endorfin 8) :D ?