dżordż5 02.03.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Dlaczego od rzeczy i co z tego, że sprzed trzech lat. Są to rzeczy, które mnie aktualnie żywo interesują i chętnie poznam opinie i doświadczenia innych w tym temacie. Lepiej założyć nowy temat, bo prościej? Forum to chyba miejsce wymiany informacji, a jak Ci tak bardzo przeszkadza, że wątek założony dawno to nie pisz. Dzięki, że się tak wyśiłiłaś poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 02.03.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Ja mam bruzdę między brwiami (chyba jak intensywnie myślę to ściągam brwi) i kurze łapki mi się robią, ale żeby sobie jad kiełbasiany pakować w twarz i fundować sobie paraliż ? Co to to nie. Ciekawa jestem, czy autorka wątku ostatecznie się zdecydowała i jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldibmw 03.03.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Wstrzykiwalem sobie kolagen ,efekt wg/mnie niezly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 17.03.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Ja mam bruzdę między brwiami (chyba jak intensywnie myślę to ściągam brwi) i kurze łapki mi się robią, ale żeby sobie jad kiełbasiany pakować w twarz i fundować sobie paraliż ? Co to to nie. Ciekawa jestem, czy autorka wątku ostatecznie się zdecydowała i jak wrażenia? Joshi, nadal się nie zdecydowałam ale nadal myślę. W międzyczasie to i owo się nieco bardziej pomarszczyło. Ale za to coraz wyraźniej widzę plusy tego,że prawie wcale się nie opalałam (celowo) i nie uczęszczałam do solariów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo30 19.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam,Ja widziałam twarz dziewczyny po roku od wstrzyknięcia botoksu - wyglądała gorzej niż przed zabiegiem. Nie wiem czy to kwestia tego że przez dłuższy czas nie widziałam jej zmarszczek, ale wygląda bardzo niekorzystnie. Po zabiegu naprawdę było widać niesamowite efekty, ale coś mi zawsze przeszkadzało w jej wyrazie twarzy ta mimika jest taka nienaturalna, wiadomo botoks paraliżuje mięśnie twarzy, najgorsze jest to że jak się juz zacznie to trzeba co jakiś czas powtarzać zabieg. Inna znajoma z pracy zamawia plasterki które nakleja na noc i jak sama twierdzi już po kilku dniach widziała efekty, też się nad nimi zastanawiam, w nocy nasze mięśnie odpoczywają i się „rozleniwiają „ plasterki maja za zadanie trzymać je na miejscu, tak w grubym uogólnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.03.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 plasterki maja za zadanie trzymać je na miejscu, tak w grubym uogólnieniu. A nie mają na celu nasączać skóry czymś w rodzaju botoksu tylko w mniejszych dawkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgo30 20.03.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Wypytam o szczegóły użytkowniczkę i podzielę się jej odpowiedźią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts