Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Botoks

abromba

Recommended Posts

:o :o :o

Dlaczego od rzeczy i co z tego, że sprzed trzech lat. Są to rzeczy, które mnie aktualnie żywo interesują i chętnie poznam opinie i doświadczenia innych w tym temacie. Lepiej założyć nowy temat, bo prościej? Forum to chyba miejsce wymiany informacji, a jak Ci tak bardzo przeszkadza, że wątek założony dawno to nie pisz. Dzięki, że się tak wyśiłiłaś poprzednio.

Ja mam bruzdę między brwiami (chyba jak intensywnie myślę to ściągam brwi) i kurze łapki mi się robią, ale żeby sobie jad kiełbasiany pakować w twarz i fundować sobie paraliż ? Co to to nie. Ciekawa jestem, czy autorka wątku ostatecznie się zdecydowała i jak wrażenia?

• 2 weeks później...
Ja mam bruzdę między brwiami (chyba jak intensywnie myślę to ściągam brwi) i kurze łapki mi się robią, ale żeby sobie jad kiełbasiany pakować w twarz i fundować sobie paraliż ? Co to to nie. Ciekawa jestem, czy autorka wątku ostatecznie się zdecydowała i jak wrażenia?

Joshi, nadal się nie zdecydowałam ale nadal myślę. :D

W międzyczasie to i owo się nieco bardziej pomarszczyło.

Ale za to coraz wyraźniej widzę plusy tego,że prawie wcale się nie opalałam (celowo) i nie uczęszczałam do solariów.

Witam,

Ja widziałam twarz dziewczyny po roku od wstrzyknięcia botoksu - wyglądała gorzej niż przed zabiegiem. Nie wiem czy to kwestia tego że przez dłuższy czas nie widziałam jej zmarszczek, ale wygląda bardzo niekorzystnie. Po zabiegu naprawdę było widać niesamowite efekty, ale coś mi zawsze przeszkadzało w jej wyrazie twarzy ta mimika jest taka nienaturalna, wiadomo botoks paraliżuje mięśnie twarzy, najgorsze jest to że jak się juz zacznie to trzeba co jakiś czas powtarzać zabieg. Inna znajoma z pracy zamawia plasterki które nakleja na noc i jak sama twierdzi już po kilku dniach widziała efekty, też się nad nimi zastanawiam, w nocy nasze mięśnie odpoczywają i się „rozleniwiają „ plasterki maja za zadanie trzymać je na miejscu, tak w grubym uogólnieniu.