Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trójmiasto- Autostrada S6

Gość bea3

Recommended Posts

Witam :D

Jeszcze niedawno tzn.4lata temu byłam aktywna na tym forum jako przyszła posiadaczka domu.

Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon.

Mój sąsiad ma wprowadzać się za dwa tygodnie a drugi kupił dom 2 m-ce temu.

Proponuję obejrzyjcie dokładnie najnowsze warianty autostrad.

Ezaw odstąpił Jakubowi swoje pierwszeństwo w rodzinie za miskę gotowanej soczewicy

za podobna cene bedziemy mieli wycelowane w nas głowice atomowe ...

z obywatelem teraz nikt sie nie liczy ...

pozostaje Strasburg - jesli obywatele lekcewazeni w naszych sądach i rugowani z własnej ziemi - zaczną sie skarżyc gremialnie - Polska zbankrutuje ...

ale moze dzięki temu naród przetrwa ...

Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon.

I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal.

retrofood - przeginasz

gdybyś się bardziej zastanowił to nie tak całkiem.

wprawdzie wchodzić mają jakies nowe przepisy w tych sprawach, ale... Drzymała nie takie rzeczy przeszedł.

Ezaw odstąpił Jakubowi swoje pierwszeństwo w rodzinie za miskę gotowanej soczewicy

za podobna cene bedziemy mieli wycelowane w nas głowice atomowe ...

z obywatelem teraz nikt sie nie liczy ...

pozostaje Strasburg - jesli obywatele lekcewazeni w naszych sądach i rugowani z własnej ziemi - zaczną sie skarżyc gremialnie - Polska zbankrutuje ...

ale moze dzięki temu naród przetrwa ...

Święte słowa-tyle,że większość u nas to euroentuzjaści,bycie "przeciw"jest pase.

• 3 months później...
Na dzien dzisiejszy wygląda, ze trasa ominie Koleczkowo. Najbardziej prawdopodobny jest wariant z wezłem w Owczarni. W gazecie podali ze do marca bedzie znany wariant ostateczny. Maja byc konsultacje z mieszkancami do marca, ale Koleczkowo nie jest juz w ogole wymieniane. A i budwa ma zaczac sie znacznie wczesniej niz planowali