bea3 06.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Witam Jeszcze niedawno tzn.4lata temu byłam aktywna na tym forum jako przyszła posiadaczka domu. Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon. Mój sąsiad ma wprowadzać się za dwa tygodnie a drugi kupił dom 2 m-ce temu. Proponuję obejrzyjcie dokładnie najnowsze warianty autostrad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 06.09.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Jestem na etapie poszukiwania działki w okolicach trójmiasta i też mam nie lada zagwostkę z tymi "obwodnicami"bea3 - tak pół żartem - pół serio - może pojawi się wersja nr 18, a tak na serio - załamac się można. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 06.09.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon. I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 06.09.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon. I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal. retrofood - przeginasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 07.09.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 S to droga ekspresowa a nie autostrada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 07.09.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Witam Dzięki za pocieszenie Ta droga ekspresowa ma mieć docelowo 6 pasów ruchu i dopuszczalną predkość 100km/h.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.09.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Ezaw odstąpił Jakubowi swoje pierwszeństwo w rodzinie za miskę gotowanej soczewicy za podobna cene bedziemy mieli wycelowane w nas głowice atomowe ...z obywatelem teraz nikt sie nie liczy ... pozostaje Strasburg - jesli obywatele lekcewazeni w naszych sądach i rugowani z własnej ziemi - zaczną sie skarżyc gremialnie - Polska zbankrutuje ...ale moze dzięki temu naród przetrwa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 07.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dom wybudowałam,zamieszkałam...i wg.najnowszej (17 już)wersji sprzed 2 tygodni,autostrada ma przebiegać przez mój salon. I dobrze. Zrób bramkę i kasuj szmal. retrofood - przeginasz gdybyś się bardziej zastanowił to nie tak całkiem. wprawdzie wchodzić mają jakies nowe przepisy w tych sprawach, ale... Drzymała nie takie rzeczy przeszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bea3 08.09.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Ezaw odstąpił Jakubowi swoje pierwszeństwo w rodzinie za miskę gotowanej soczewicy za podobna cene bedziemy mieli wycelowane w nas głowice atomowe ... z obywatelem teraz nikt sie nie liczy ... pozostaje Strasburg - jesli obywatele lekcewazeni w naszych sądach i rugowani z własnej ziemi - zaczną sie skarżyc gremialnie - Polska zbankrutuje ... ale moze dzięki temu naród przetrwa ... Święte słowa-tyle,że większość u nas to euroentuzjaści,bycie "przeciw"jest pase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.01.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Na dzien dzisiejszy wygląda, ze trasa ominie Koleczkowo. Najbardziej prawdopodobny jest wariant z wezłem w Owczarni. W gazecie podali ze do marca bedzie znany wariant ostateczny. Maja byc konsultacje z mieszkancami do marca, ale Koleczkowo nie jest juz w ogole wymieniane. A i budwa ma zaczac sie znacznie wczesniej niz planowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts