południowa 15.08.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 witam, czy mozecie polecic SOLIDNA za rozsadne pieniadze ekipe do dachu... Budujemy w okolicy Kocmyrzowa ... niestety boimy sie powierzyc dach naszej ekipie budowlanej.... z góry dziekuje za wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubowa1 25.08.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 gdyby ktoś z Was, szanowni Forumowicze szukał działki - proszę o kontakt. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Grzes 27.08.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Pilnie poszukuję koparki do wykopu fundamentów-bardzo prosze polecić mi kogoś solidnego i uczciwego. Proszę. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 01.11.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 WitamGdzie polecacie na ternie pow myślenickiego kupić w dobrej cenie wełnę isovera 15cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 04.12.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 A czy ktoś miał u siebie i mógłby polecić firmę do wykonania ogrzewania podłogowego (kompletnego) razem z hydrauliką. w przyszłości podłogówka będzie współpracować z pompą ciepła.Nie chce mi się wałkować białych i czarnych list wykonawców z malopolski ani setek stron na temat ogrzewania podłogowego - po prostu firma...i drugie pytanie o stawki (za 1m?) za wykonanieCHYBA KTOŚ Z OKOLIC MYSLENIC ROBIŁ PODŁOGÓWKĘ.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 21.01.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 WitamChyba nikt nie czyta tego wątku ale zapytam:Szukam kogoś do poprawienia zamontowanych już okien dachowych - źle wykonano obróbkę folia paroprzepuszczalną - dotychczasowi wykonawcy nie poradzą sobie choćby nie wiem ile im zapłacono. Nie chciałbym w przyszłości z tego powodu remontować poddasza. 6 okien zamontowano - dom w stanie surowym zamkniętym, termin do ustalenia, miejscowość Kornatka k/Dobczyc. zdjęcia mogę przesłać na emaila. 604590553 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kejor 30.01.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 witajcie, zajmuję się termowizją i powoli buduję bazę sprawdzonych przeze mnie wykonawców z różnych dziedzin budowlanych, bo termowizja to nie tylko ucieczka ciepła ale i przecieki, wycieki, przegrzewanie dachu latem itp. zapraszam do kontaktu z tych wykonawców których juz mam w bazie śmiało mogę polecić w zakresie dachu, wod/kan/co wykończenia itp. zapraszam do kontaktu przez http://www.kejor.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimiko 07.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Cześć Staszku.Spróbuj uderzyć do mojego dekarza - p.Adam. Mają dużo pracy, ale może będą mogli: 889 661 481.Ostatnio robiłem również gładzie na poddaszu na sufitach i skosach - firma p.Piotra Firka ze Stróży. Robią wszystko, też dachy i jeśli robią to wszystko tak dokładnie jak gładzie to możesz walić jak w dym:) Jestem z nich super zadowolony: 696 193 466. Pytałeś też o wełnę - zamawiałem w Atticu na Zawiłej. dali mi cenę taką jak JES BUD ze Zgierza, czyli tanio (w Jes Budzie kupowałem styropian i ich cena była nie do przebicia dla konkurencji). A tak po za tym zapraszam przy okazji na budowę. Dużo się zmieniło od Twojej wizyty.Pozdrwiam, MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 10.03.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Cześć Staszku. Spróbuj uderzyć do mojego dekarza - p.Adam. Mają dużo pracy, ale może będą mogli: 889 661 481. Ostatnio robiłem również gładzie na poddaszu na sufitach i skosach - firma p.Piotra Firka ze Stróży. Robią wszystko, też dachy i jeśli robią to wszystko tak dokładnie jak gładzie to możesz walić jak w dym:) Jestem z nich super zadowolony: 696 193 466. Pytałeś też o wełnę - zamawiałem w Atticu na Zawiłej. dali mi cenę taką jak JES BUD ze Zgierza, czyli tanio (w Jes Budzie kupowałem styropian i ich cena była nie do przebicia dla konkurencji). A tak po za tym zapraszam przy okazji na budowę. Dużo się zmieniło od Twojej wizyty. Pozdrwiam, MM Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 10.03.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 WitamMam do sprzedania (dla zainteresowanych) pozostałości po przyłączu tymczasowym: http://tablica.pl/oferta/skrzynia-elektryczna-budowlana-jak-nowa-2x-sila-230v-gratis-ID2rL3x.html Okolice Dobczyc, MyślenicPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hary1906 20.03.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Firma Projektowa Archiplan - architekt Piotr Dziobek.Witam oferuję swoje usługi w zakresie projektowania domów indywidualnych, adaptacji projektów gotowych, załatwiania wszelkich formalności do pozwolenia na budowę. Zapraszam do współpracy.http://www.archiplan.org.pl[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bayzone_pl 08.05.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Witam wszystkich. Zapraszam do nas, mianowicie na ul. Szpitalną 1 w Wieliczce. W ofercie posiadamy: technikę grzewczą, technikę sanitarną, ceramikę, drzwi, lampy, agd, rtv. Większość produktów posiadamy na swoich magazynach. Jeżeli chodzi o ceny, to staramy się nie odbiegać od najniższych w internecie. Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 24.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Mam na zbyciu następujące materiały: 1. Deski szalunkowe ok. 3 kubiki - 400 zł za całośćhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214997&d=1380293227 2. Pustaki Porotherm 30 P+W ok.210 szt. - cena 3,70 za sztukęhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214996&d=1380293213 3. Pustaki Porotherm 25 P+W 12 szt. - cena 4 zł za sztukęhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=214995&d=1380293196 4. Stemple długość 280-285 cm ok. 100 szt. - cena 5 zł za sztukęhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=208229&d=1377366159 Ceny do negocjacji. Kontakt tel. 606 502 502 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stanley79 29.09.2014 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 WitamZostał u nas po budowie podnośnik do płyt g-k. Sprzedam za 380 zł. Zapraszam do osobistego odbioru - pochwale się co sam nim zrobiłem (okolice Dobczyc).Podnośnik jak nowy - pracował tylko w naszym domu. Rozkłada się i można go przewieźć osobówką. Zdjęcia na e-maila.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts