mirzaw 13.04.2002 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Czy redakcja nie widzi śmietnika!!!!!!Niedługo będą tu pisać o ......Redakcja zróbcie coś !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.04.2002 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 czyzby syndrom anonima (nie jestes czasem z gorzowa??) po to jest klub, aby rozmawiac o rzeczach niekoniecznie zwiazanych z ceglami. nie ma tez obowiazku czytac tego,co sie nie lubi. a watki zle umiejscowione redakcja porzadkuje. to o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 13.04.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2002 Mirzaw, wyluzuj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 14.04.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2002 Nie jestem z GorzowaA ŚMIETNIK i tak jest...Poszukajcie coś w OGŁOSZENIACH ... a znajdziecie.Chodzi mi o to że redakcja nie sprzęta postów nie związanych z tematem wątku, nie blokuje śmieciarzy jak zapisała w regulaminie itd..Przecierz to forum jest dla budowlańców więc jeśli ktoś chce pogawędek toważyskich to niech idzie na IRC itp..Za jakiś czas to jeśli nie użyjesz wyszukiwarki (jeśli będzie działać normalnie) to nie znajdziesz interesującego Cię tematu. A teraz w wątku dziennik budowy znajdziesz posty nie związane w ogóle z tematem. Na prośpę wpisujących w przedstaw się redakcja nie zareagowała i każdy może Ci śmiecić na twoim wątku itp, itp..Sprawdźcie a potem strofujcieMirzaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.04.2002 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2002 ok. ale na swoje usprawiedliwienie dodam,ze nie napisales o co ci chodzi. a po ostatnich atakach, chyba nie dziwisz sie ze system nerwowy troche szwankuje poza tym nie bylismy znowu tacy groźni ja tez mam swoj wklad w walce o porzadek, wlasnie na forum ogloszenia. ale ty tez moze powinienes to napisac na uwagach o forum a nie w klubie. stad nasza reakcja. nie gniewaj sie juz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzaw 14.04.2002 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2002 SPOKOCieszę się że nie jestem jedyny któremu się nie podoba działanie redakcji.Napisłaem do n ich maila w tej sprawie ale oni są głusi...MirzawMoże będzie trzeba zrobić jakąś akcję i zasypać ich listami z sensowną treścią.REDAKCJO OPAMIĘTAJ SIĘTe forum spada na PSY (przepraszam wszystkie psy jeśli poczółu się urażone)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.04.2002 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2002 sorry, ale ja az tak krytyczna nie jestem. a zasypywanie spamami oraz takie odbieranie forum znowu mi sie kojarzy z dzialaniami pewnej osoby..... to nie jest wina redakcji,ze ludzie nie umieja czytac a z tego, co widze stara sie porzadkowac smietnik. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 02.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 A ja już myślałam, że będzie o ŚMIETNIKU i jego usytuowaniu na planie zagospodarowania działki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.05.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 kto się do tego dokopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 02.05.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Pewnie jakiś poszukiwacz początków forum Muratora. Może archeolog jakiś czy co... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts