bobo30 08.01.2004 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witamy! Chcemy sie przylaczyc do waszej wesolej gromadki. Wlasnie zaczynamy. Mamy dzialke i warunki zabudowy, szukamy sprawdzonego architekta. Moze cos doradzicie? Bedziemy tu czestym gosciem.Pozdrawiamy. Bobo30 z rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 08.01.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 http://republika.pl/zbychdom/icon/ok.gif WITAMY!!! Gdzie będziecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.01.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Czesc, fajnie, ze ktos juz odpisal, budujemy sie w Budach Grzybek kolo Jaktorowa. A ty gdzie? Na jakim etapie jestes? Widzialam, ze polecasz Andrzeja Lubiaka. Zadzwonimy, zadzwonimy... Jak napisac cos do grupy warszawskiej? Chcialam ale mi nie wyszlo. Dzis sie zalogowalam.pzdrbobo30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 08.01.2004 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 ...budujemy sie w Budach Grzybek kolo Jaktorowa... To blisko! Znajome okolice . A ty gdzie? Na jakim etapie jestes? Ja w Warszawie - na Białołęce. Jestem na etapie instalacji, przed tynkami. Jak napisac cos do grupy warszawskiej? Chcialam ale mi nie wyszlo. Dzis sie zalogowalam. Nie wiem, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.01.2004 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Dobrze ci. Przeprowadzka juz chyba blisko. Pozazdroscic. Chyba wiem juz jaki byl problem z grupa warszawska. Tak,tak zdobywamy doswiadczenie... Ide sie przywitac. Jesli ktos ma ochote napisac cos tutaj to zapraszamy.bobo30 PS jak umiescic tu ikonke emocji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 08.01.2004 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Dobrze ci. Przeprowadzka juz chyba blisko. Pozazdroscic. Już się nie moge doczekać. Wszystko się tak ciągnie... . Zazdrościć nie ma czego. Zanim sie obejżysz, już będziesz mieszkać w swoim domku . PS jak umiescic tu ikonke emocji? Kliknij na wybraną ikonkę, a w tekście pojawi się magiczny zapis tej ikonki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 09.01.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Witam serdecznie!Co prawda ja nie ze "stolycy" jeno z prowincji ale i mi miło zobaczyć "nową twarz" na forum.Życzę tanich materiałów, rzetelnych wykonawców, łaskawych kredytodawców, wygranej w LOTTO (na poczet spłaty kredytu), a przede wszystkich satysfakcji z efektów Waszej pracy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 09.01.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Hej, no to gdzie jest ta twoja "prowincja" bo nasza kolo Grodziska Mazowieckiego. Dzieki za zyczenia. Nawzajem! Na jakim etapie jestes?Pozdrawiam.bobo30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kc 12.01.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Moja prowincja to Tarnów (dla nieswiadomionych geograficznie to południe Polski, połowa drogi między Krakowem a Rzeszowem).Mój etap to poczatek wykończeniówki - obecnie instalacja elektryczna (tymi ręcami), później tynki wew. tradycyjne (nie moimi rękami - po prostu boję się spróbować), pozostałe instalacje, podłogi i inne drobiazgi, a na jesień - przeprowadzka! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 12.01.2004 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Nastepny szczesliwiec, ktory niedlugo bedzie "u siebie" My dopiero pewnie za 2-3 lata. Nie sadze bysmy cos powaznego robili sami w naszym domu. Juz widze te katastrofe. Zdamy sie na fachowcow (oby dobrych). Ja sie nie znam na tym, choc na pewno sie wiele naucze, a maz w pracy(zarabia na kredyty) . Niestety nie znamy Tarnowa, choc przejezdzalismy blisko jadac w Bieszczady. Oj, przydalby sie urlop.... Trzymamy kciuki za pomyslny koniec i pozdrawiamy. bobo30 + rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts