Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nowicjusze

Gość bobo30

Recommended Posts

...budujemy sie w Budach Grzybek kolo Jaktorowa...

To blisko! Znajome okolice :D .

A ty gdzie? Na jakim etapie jestes?

Ja w Warszawie - na Białołęce. Jestem na etapie instalacji, przed tynkami.

Jak napisac cos do grupy warszawskiej? Chcialam ale mi nie wyszlo. Dzis sie zalogowalam.

Nie wiem, w czym problem?

Dobrze ci. Przeprowadzka juz chyba blisko. Pozazdroscic.

Już się nie moge doczekać. Wszystko się tak ciągnie... :( . Zazdrościć nie ma czego. Zanim sie obejżysz, już będziesz mieszkać w swoim domku :D .

PS jak umiescic tu ikonke emocji?

Kliknij na wybraną ikonkę, a w tekście pojawi się magiczny zapis tej ikonki :D .

Witam serdecznie!

Co prawda ja nie ze "stolycy" jeno z prowincji ale i mi miło zobaczyć "nową twarz" na forum.

Życzę tanich materiałów, rzetelnych wykonawców, łaskawych kredytodawców, wygranej w LOTTO (na poczet spłaty kredytu), a przede wszystkich satysfakcji z efektów Waszej pracy.

Pozdrawiam

Moja prowincja to Tarnów (dla nieswiadomionych geograficznie to południe Polski, połowa drogi między Krakowem a Rzeszowem).

Mój etap to poczatek wykończeniówki - obecnie instalacja elektryczna (tymi ręcami), później tynki wew. tradycyjne (nie moimi rękami - po prostu boję się spróbować), pozostałe instalacje, podłogi i inne drobiazgi, a na jesień - przeprowadzka!

Pozdrawiam

Nastepny szczesliwiec, ktory niedlugo bedzie "u siebie" :D

My dopiero pewnie za 2-3 lata. Nie sadze bysmy cos powaznego robili sami w naszym domu. Juz widze te katastrofe. Zdamy sie na fachowcow (oby dobrych). Ja sie nie znam na tym, choc na pewno sie wiele naucze, a maz w pracy(zarabia na kredyty) :) .

Niestety nie znamy Tarnowa, choc przejezdzalismy blisko jadac w Bieszczady. Oj, przydalby sie urlop....

Trzymamy kciuki za pomyslny koniec i pozdrawiamy.

bobo30 + rodzina