KKrzysztof 25.09.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Ciekawy jestem, czy się przyjmie. Kiedyś istniała strona http://www.staramilosna.pl, ale już nie ma. Liczyłem wówczas, że łatwiej nam będzie się integrować. Wielu ze Starej Miłosny buduje, kończy lub wykańcza swoje domki. Każde podjęcie nowego zadania rodzi nowy wrzód na żołądku. Dlatego proponuję, abyśmy np. stworzyli listę solidnych, sprawdzonych wykonawców. Listę dobrych materiałów oraz punktów sprzedaży z normalnymi cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.09.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2003 Proszę o wpisywanie się na listę obecności na spotkaniu w sobotę. Patrz grupa warszawska! Muszę chodzić po grupach i zgarniać za uszy? Obecność obowiązkowa! Zapraszamy serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.11.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 mam pytanie po ile sa działki w miłosnej interesuje mnie ( znajomych) działka 1500 m....uzbrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moira 13.11.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2003 Ciekawy jestem, czy się przyjmie. Kiedyś istniała strona http://www.staramilosna.pl, ale już nie ma. Liczyłem wówczas, że łatwiej nam będzie się integrować. Wielu ze Starej Miłosny buduje, kończy lub wykańcza swoje domki. Każde podjęcie nowego zadania rodzi nowy wrzód na żołądku. Dlatego proponuję, abyśmy np. stworzyli listę solidnych, sprawdzonych wykonawców. Listę dobrych materiałów oraz punktów sprzedaży z normalnymi cenami. Cześć Krzysztof. Ja wprawdzie buduję w Izabeli za Zakrętem _ niedaleko , ale całe życie mieszkałam w Wesołej. Stąd sentyment do tej okolicy. Starą Miłosną pamiętam jeszcze jako mokradła - teraz to wielkie przedmieście Warszawy. Gdybyś był zainteresowany jakimiś informacjami handlowo-budowlanymi daj znać. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newniek 18.01.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Witam. Buduje domek w Starej Milosnej na ul.Macierzanki (ten czerwony (na razie) z brazowym dachem). Jestem na etapie stanu surowego otwartego. W marcu 2004 planuje wstawic okna - Urzedowski - i rozpoczac proces wykanczania. Jedyne co moge polecic to ekipa od stanu surowego - bardzo pracowici i zorganizowani murarze. Nie wiem tylko jak u nich z terminami, podejrzewam ze maja duzo roboty. Moge rowniez dac namiar na hydraulika - jak na razie cechuje go fachowosc. Bardzo chetnie skorzystam z polecenia np.elektryka, tynkarza, parkieciarza itp. panow od wykonczeniowki ( choc podobno zdarzaja sie i panie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 14.06.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Przez kilka miesięcy szukałem ekipy dekarskiej do wykończenia dachu. W końcowym efekcie miałem szczęście, bo trafiła mi się ekipa, która umiała wykonać zadnie poprawnie i bez fuszerki. Chętnie polecę każdemu tych ludzi. Specjalizują się w miedzi. Wydaje mi się, że chcą pracować i zrobić swoja robotę, tak by Inwestor był zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 14.06.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2004 Czy ktoś z okolic Starej Miłosny zastosował magnetyzery na instalacji ciepłej wody użytkowej lub instalacji centralnego ogrzewania?Interuje mnie każde spostrzeżenie w tym temacie.Szukam hydraulika, który zechce podjąć się wycięcia kilku rur CO i wstawienia w ich miejsce rurek o mniejszej średnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 17.06.2004 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2004 Na forum Muratora trwa dyskusja i dociekanie, czy magnetyzer może, czy też nie może wpłynąć na polepszenie jakości wody. Poszukuję osób, które takie urządzenia zainstalowały na swych obiegach ciepłej wody użytkowej i centralnego ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 18.06.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2004 Znalazłem opis doświadczenia, jakie zostało przeprowadzone w celu "zbadania" oddziaływania pola magnetycznego na wodę. http://modeltronik.com/dom/magnetyzer/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 22.06.2004 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Czy ktoś, kto mieszka w okolicach Starej Miłosny, może polecić firmę, która podejmie się montażu (nowej) i demontażu (starej) bramy garażowej. A może ktoś wykonał takie zadanie samodzielnie i zechciałby podzielić się doświadczeniami. Postanowiłem zamontować barmę hormann'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysztof 05.07.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2004 Pusto tutaj, tak jakby w Starej Miłośnie nikt już nie budował. A przecież codzienny "obrazek" tej dzielnicy przeczy temu. Wiem, że trudno jest integrować ludzi, ale nie jest trudno pomagać sobie wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_s 07.09.2004 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Cześć! Mieszkamy w Starej Miłosnej ale budujemy sie pod Konikiem.Mamy zamiar ruszyc jeszcze w tym roku.Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts