Becik 01.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Sezon urlopowy ruszył pełną parą. Jestem ciekawa jak zamierzają go spędzić Furumowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 01.07.2003 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ojejku, jak dużo nie jedzie na wakacje. My mimo wszystko wybieramy sie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.07.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Prawdopodobnie na rozpoczynającej sie budowie, ale wolałabym w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 02.07.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 A co to urlop Będę musiał siedzieć w pracy a odpoczne pewnie na emeryturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 02.07.2003 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 Zaznaczyłem w górach, chociaż tak na prawdę będzie to na budowie i troszkę w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 02.07.2003 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 A co to urlop Będę musiał siedzieć w pracy a odpoczne pewnie na emeryturze Taka opcja też jest przewidziana w ankiecie. Prawdopodobnie na rozpoczynającej sie budowie, ale wolałabym w górach To tak jak ja , tylko że raczej na rozpoczynającej się wykończeniówce.. A dzieciaki chciałyby i chyba powinny nad morze i też jeszcze nie w tym roku . Ale może przynajmniej na kilka dni pojedziemy na wieś ( rowerki, grzybobrania - też jest super ) , nasza córka już tam wakacjuje. Pozdrawiam. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2003 ja w tym roku na budowie.....ale takie jednodniowe wypady nad morze bedą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 03.07.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Widzę, że jak większość będę trzymać rękę na pulsie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaa 06.07.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Powiem Wam, że nawet mi nie żal, że nigdzie nie pojedziemy ze względu na budowę (w przyszłym tygodniu wchodzi ekipa robić dach). Może ze mną coś nie tak, ale ja jestem tak zafascynowana budową że odpoczywam organizując ją i decydując o tych wszystkich sprawach.Zobaczcie, na początku mamy tylko kawałek ziemi a potem "tworzymy" coś z niczego (w pewnym sensie). Piękna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamus 06.07.2003 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Widzę, że ze wszystkich forumowiczów moja sytuacja przedstawia się najlepiej działka 2 km w lini prostej od morza, 1000m od jeziora, 300m od lasu tak więc budując będę jednocześnie nad morzem-jeziorem-lasem i na kochanej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 06.07.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Widzę, że ze wszystkich forumowiczów moja sytuacja przedstawia się najlepiej działka 2 km w lini prostej od morza, 1000m od jeziora, 300m od lasu tak więc budując będę jednocześnie nad morzem-jeziorem-lasem i na kochanej budowie to dokladnie jak ja : urlop spedze (jak go dostane) nad morzem, na wykonczaniu domku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaa 06.07.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Szczęściarze! Ale moja działka, choć pod Krakowem jest tak duża (prawie 2 ha), że czuje sie jakbym gdzieś wyjechała, no i sąsiaduje z lasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts