Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Góra Kalwaria, halo!!!

Gość Ola & Kamil

Recommended Posts

• 1 month później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 7 months później...

Szukam "wspólników" z okolic Warszawy /Piaseczna/Góry Kalwarii itp do zakupu w grudniu Porothermu w dobrej cenie. Moga to być oferty na kilka palet (tak by wypełnic cały transport) jak również zakupy na cały dom - kilkadziesiąt palet. Ja kupuje ok 65 palet (25-tki i 11,5). Nie ma żadnych ogranczeń co do rodzaju Porothermu (może być 8; 11,5; 25; 30; 38; 44; itd). Chodzi tylko by była to pełna paleta.

Teraz zaczną się promcje i obnizone ceny. Już ceny porothermu spadły o ok 50gr/szt w stosunku do początku paździrnika. W marcu ceny napewno podskoczą bo zacznie się sezon budowlany i każdy ruszy na zakupy, więc naturalną rzeczą będzie podniesienie cen w stosunku do tych co będą ok połowy grudnia, kiedy jest zupełnie martwy sezon - a jak jeszcze trochę śnieżek popruszy, a tak zapowiadają... :D to tym bardziej sprzedaż stanie. Różnica w cenie między grudniem a marcem wyniesie nie mneij niż 1zł/szt (to taka moja prognoza)

Zasada jest taka, że teraz (tzn w grudniu) się kupuje a odbiór np. w marcu (sprzedawcy się na to zgadzają), gdy zacznie się rzeczywista budowa. Poza tym jak się ktos jeszcze dołaczy z zakupem na cały dom to można uzyskac jeszcze lepsza cene.

Jeżeli ktoś już sie nosi z takim zakupem to ja chętnie się przyłącze.

W jedności siła!!! :D :D :D

Pozdrawiam

Ja też jestem z grupy Piaseczyńskiej ale buduję, właściwie już wykańczam koło Czachówka Płd. w Gabryelinie to rzut beretem do GK, poza tym to moje rodzinne miasto i mam tam sporo rodziny, chodziłam tam do szkół, jestem tam często rowerem (moja pierwsza pasja oprócz budowy hehe) także pozdrawiam serdecznie kochaną Górę ! :D