no_kya 20.01.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2005 Szanowni Państwo, od niedawna jestem prenumeratorem Państwa miesięcznika posiadam również dostęp do archiwum internetowego.Mam jednak problemy ze znalezieniem informacji na interesujący mnie tematdlatego proszę Państwa o poradę.Próbuję dotrzeć do jakichś pozycji książkowych lub czasopism (ew.artukułów), które dokładnie omawiałyby temat rozmieszczenia pomieszczeń na etapie projektowania domu (np. rozkład odpowiednich pomieszczeń względem stron świata oraz istotnych elementów działki i jej otoczenia, ergonomia wplanowaniu wnętrza domu, kalkulowanie optymalnej wielkości pomieszczeń, oświetlenie pomieszczeń, komunikacja wewnątrz domu, rozmieszczeniepomieszczeń na poszczególnych kondygnacjach, feng shui etc.). Bardzo liczę na wyczerpującą informację z Państwa strony i oczywiście z góry dziękuję. Z poważaniem no_kya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 21.01.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Świetny pomysł na temat. Przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 21.01.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 byle nie feng szuja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts