Pawel1977 17.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chcialbym dolaczyc do grupy. Co prawda budowe prowadze w okolicach proszowic od strony kr. ale mysle ze przyjmiecie mnie tu.w moim dzienniku opisuje cala budowe, i pojawia sie nowe wpisy . Na ta pore jestem juz na etapie instalacji , ktore rowniez sam wykonuje , ale chcialbym dowiedziec sie czegos jeszcze na temat pomp ciepla czy ktos ma taka zalozona w naszej okolicy i jak sie sprawdza?pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 07.01.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Witaj!Niestety, my nie mamy pompy ciepła, więc nic nie doradzę, ale witam w grupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiarus12 09.01.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam, mam male pytanko; czy ktoś budował lub buduje w systemie Dry Fix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 02.03.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu [email protected]Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dol 13.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Witam mamy zamiar się postawić na działce kupionej w Szczurowej Ale wszystko jeszcze przed nami . Takie pytanie z czego macie zamiar budować ??. Niestety z przyczyn ekonomicznych zmuszony jestem podwinąć rękawy i zabrać się sam do roboty bo dom jest spory i z torbami bym poszedł jak by mi ktoś zaczął budować wszystko firmy .Zresztą po ostatnich wycenach przez firmy dałem sobie spokój z budową szybko znaczy chciałem drewniaka . A do tego mam trochę jebla na punkcie dokładności i tak już mam i raczej nie bardzo znam kogoś kto mi tak zrobi za małe pieniądze i jeszcze dobrze . Chcę budować dom bardzo zbliżony do pasywnego a w zasadzie to jest bliźniak z pompą ciepła oraz reku i pewnie GWC ale to się zobaczy . Jakie przewidzieliście fundamenty lub czy ktoś się decyduje z was na płytę jakie stropy i czy macie jakieś namiary na naprawdę dobre składy budowlane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dol 01.04.2013 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Witam ponownie grono.Widzę że rozmowa rozszalała się na dobre aż trudno się wtrącić i dopchać .Wiarus - ja mam też zamiar budować w tym systemie właśnie przeszedłem szkolenie w tym zakresie bo mam zamiar to sam robić z przyczyn ekonomicznych . To tak proste jak machanie cepem i obecnie jestem na szkoleniu od pianki pur do ocieplania poddaszy strasznie mnie to ciekawi te że tak powiem nowe technologie jak kładzenie na poliuretanie styropianu czy płyt GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulka7 24.04.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 hej tez sie dołanczam my jesteśmy na etapie pozwolenia na budowe w Wawrzeńczycach. Projekt kupiony ,i na reszte czekamy. Geodeci- chlopaki z firmy z Proszowic . ALE coraz wiecej mysle i szukam i czytam o drewniaku- szkieltowym ale.... tyle opini jest na tak i nie ze juz zglupialam ! I dalej nie wiem co robic ;/ , narazie poczekamy na pozwolenie i dalej bede myslec. A moze ma ktos jakies opinie na ten temat , z pewnego sprawdzonego zrodla?? i namiary naEKIPY wszelkie mile widziane ! Pozdrawiam wszystkich forumowiczow goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dol 07.01.2015 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Też miałem ochotę na drewniaka ale zrezygnowałem a była spora szansa wszak stolarzem meblowym jestem a miało być tak pięknie . Ale puki co niestety ytong 24 +20 cm styru . Brak dobrych ekip i naprawdę taniego i dobrego drewna odwiódł mnie od tego pomysłu na budowanie . Wawrzeńczyce to zaraz koło Pobiednika gdzie latam na lotnisku modelami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts