forum_user 06.06.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 To już było - podawaliśmy informacje do mapy, która nie powstała. Tutaj będziemy mogli zobaczyć w jakich rejonach aktywność forumowiczów jest największa. A mapa - pomysł bodaj Frankaia - może kiedyś powstanie . Przepraszam, ale grup mamy więcej niż można ustawić opcji w ankiecie. Nie chciełem dyskryminować grupy otwockiej ani też Nieporętu i Legionowa ale ktoś musiał "wypaść". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 06.06.2003 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 A nie lepiej było zrobić podział według województw. Teraz brak sporo rejonów np Rzeszów, Koszalin, Zielona góra etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.06.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Andrzeju, skad jestesmy? Czy tez gdzie budujemy? Czasami bywaja to dwie rozne sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2003 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Ojej,a aj nie zuważyłam kampinoskiej i się wpisałam jako warszawską,bo to faktycznie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.06.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 No własnie Andrzej gdzie mam się wpisać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.06.2003 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Podział został zrobiony wg istniejących grup - uznałem, że skoro forumowicze założyli np. grupę podkarpacką a nie rzeszowską to ja nie będę świata naprawiał . Tak naprawdę, chodziło mi o sympatyków poszczególnych grup regionalnych istniejących na Forum. Więc chyba też o to, gdzie się budujemy - a nie skąd jesteśmy . Ale to tylko zabawa, więc nie ma złych odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 06.06.2003 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 To znaczy, ze zrozumialam intencje tej zabawy, zaglosowalam poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.06.2003 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Andrzejp, tylko nie głosuj podwójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatkor 06.06.2003 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 Uuuu...mało coś tych Innych. Prawie tylko ja tu taki odmieniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 06.06.2003 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2003 ZNowu w mniejszości .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 a Szczecinska ma swoją mapkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.06.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2003 a moze by tak kazda grupa zrobiła takowa mapkę, redakcja je skleciła razem...i juz byłaby mapa calej Polski... co wy na to ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 09.06.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2003 Andrzejup, wybacz, ze trochę zdublowałam twoją ankietę, ale nosiłam sie z zamierem utworzenia podobnej tylko nie zdażyłam (po to prosiłam właśnie o 16 opcji admina ) Zamieściłam ja w podforum "przedstaw się , jeśli chcesz...", mam nadzieję, że mi wybaczysz, Twoja ankieta jest "klubowa", a moja "administracyjna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts