Bartt 04.10.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Właśnie czytam sobie kolejmy wątek, a tu widzę, że zdetronizowałaś Frankai - witam nowego lidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.10.2003 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2003 Już od jakiegoś czasu Redakcja przyznała trzy tytuły LIDERA FORUM dla osób z największą ilością postów. Obecnie LIDERAMI są Frankai - 3293 postów, Teska - 3100 postów i pitbull - 3016 postów.Tak więc o detronizacji na razie nie ma mowy, ale patrząc na aktywność Teski (8,96 postów dziennie) można się jej spodziewać niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.10.2003 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Bartt - no wiesz co? Teska już od półtora miesiąca jest liderem Nie masz wyjścia - po takiej gafie musisz sypać do kwiaciarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 05.10.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Natychmiast biegnę po bratki (lub inne kwiatki:)). Ale warto było, bo przynajmniej ciebie usłyszałem po wielu miesiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 A dzieki wszystkim.....co narazie to detronizacja nikomu nie grozi Bartt- lubie zółte rózyczki Frankai- miło Ciebie usłyszeć...znaczy przeczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.10.2003 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Bartt - wcale nie po miesiącach. Ja tu sobie cicho siedzę i tylko czasem (nie zawsze) odezwę się jak mnie ktoś wywoła. Teraz będę się odzywał mniej Ty pewnie nie wiesz dlaczego, ale Teska doskonale jest zorientowana co mnie tak pochłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 05.10.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 No tak, liderzy jak rodzice zawsze mają jakieś tajemnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 05.10.2003 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2003 Bartt - mylisz się, chyba że myślisz o tajemnicy publicznej. Nie widziałem, żebyś pisywał w tamtym wątku, więc stąd podejrzewam, że nie wiesz co mi tak bardzo pochłania czas. A pochłania okropnie I wciąga coraz bardziej, a konto bankowe znowu drży w obawie, że sięgnie dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.10.2003 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2003 Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Frankai ....wracaj szybko ......wiesz dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 09.11.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2003 Teska - raczej nie tak szybko Wrócę oczywiście na święta, ale potem znowu pojadę zarabiać na wykończenie domku. A wrócić muszę faktycznie szybko, bo inaczej to moja maszynka się zestarzeje i nie zabłysnę No i przede wszystkim trzeba będzie pomyśleć, żeby zatrudnić kolejny raz Twoje koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.11.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2003 tak????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts