Ilona Sosna 30.01.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.01.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Ja wszystko rozumiem, ale wystarczyło taki post dać w jednym dziale, a nie we wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Sosna 30.01.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.01.2006 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Jeszcze raz powtórzę - wystarczyło dać to w jednym dziale, a nie śmiecić po wszystkich. Jak ten temat ma się do dziennika budowy? A do wątku o spotkaniu Muratora? Nie mam nic przeciwko samemu postowi, tylko jego "rozsianiu" po wszystkim co nie uciekło Rozumiem, że czujesz się pokrzywdzona, ale gdybym kupił BMW i ono "nie jechało", to raczej nie żaliłbym się na wątku o tuningu czy o radiach CB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Przykro nam, że się nacięłaś, ale......- czy kiedykolwiek zapytałas na forum co to ta pompa?- na tym forum czytamy wszystkie działy, jeżeli chcesz uzyskać pomoc, albo chociażby współczucie to proszę nie śmieć. Wykasuj swoje wątki /masz do dyspozycji krzyżyk po prawej stronie ramki/ pozdrawiam i trzymaj się ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.01.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 A ja sie dziwie jak mozna wygrac taka sprawe w sadzie. Czy informacje o tym urzadzeniu byly tajne? Czy ktos was zapewnial, ze temperatura powietrza w zimie nie spada ponizej -5 stopni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.01.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 jeżeli kupili ją w grudniu 2005, to uzywają 1 miesiąc. nawet jeszcze nie złozyli pozwu. To raczej takie straszenie. No i kwestia wygranej jest wątpliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 31.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 a czy takich rzeczy nie da się przewidzieć przed kupnem urządzenia nie ma jakiś folderów z opisem jak to działa czytać , czytać , czytać................wszystko bez wyjatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
veechu 03.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Nie słyszalem ze mozna ogrzac dom pompa ciepła czerpica energie z powetrza? Czytałem bardzo duzo na ten temat. Sam zastanawiam sie nad zastosowaniem pompy ciepła w domu, ale z kolektorem gruntowym. Pompy ciepła czerpiace enrgie z powietrza sa dobre do ogrzewania wody uzytkowej ale nie calego domu. Moze jako zrodło dodatkowe ale nie podstawowe. Ta pompa moze sie jeszcze przydac ale musi byc uzyta w innym celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 26.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 jeżeli kupili ją w grudniu 2005, to uzywają 1 miesiąc. nawet jeszcze nie złozyli pozwu. To raczej takie straszenie. No i kwestia wygranej jest wątpliwa. A co się stało, bo jakoś na pocz. nic nie jest wytłumaczone. Jeśli trzeba kogoś pozwać to mogę ew. pomóc, tylko muszę wiedzieć o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 27.02.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 jeżeli kupili ją w grudniu 2005, to uzywają 1 miesiąc. nawet jeszcze nie złozyli pozwu. To raczej takie straszenie. No i kwestia wygranej jest wątpliwa. A co się stało, bo jakoś na pocz. nic nie jest wytłumaczone. Jeśli trzeba kogoś pozwać to mogę ew. pomóc, tylko muszę wiedzieć o co chodzi Przez chwilę pomyślałem że jesteśmy w USA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tornado17 27.02.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 bez jaj, człowiek chce pomóc bezinteresownie a tu takie tam USA. A swoja droga w USA i tak jest lepiej niż w obecnym PRL bis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 03.03.2006 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 bez jaj, człowiek chce pomóc bezinteresownie a tu takie tam USA. A swoja droga w USA i tak jest lepiej niż w obecnym PRL bis To dobrze że chce pomóc - to siię chwali i po to jest to forum aby pomagać. I tak mnie jakoś naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts