Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

pompa powietrzna

Gość Ilona Sosna

Recommended Posts

Jeszcze raz powtórzę - wystarczyło dać to w jednym dziale, a nie śmiecić po wszystkich. Jak ten temat ma się do dziennika budowy? A do wątku o spotkaniu Muratora? Nie mam nic przeciwko samemu postowi, tylko jego "rozsianiu" po wszystkim co nie uciekło ;) Rozumiem, że czujesz się pokrzywdzona, ale gdybym kupił BMW i ono "nie jechało", to raczej nie żaliłbym się na wątku o tuningu czy o radiach CB...

Przykro nam, że się nacięłaś, ale......

- czy kiedykolwiek zapytałas na forum co to ta pompa?

- na tym forum czytamy wszystkie działy, jeżeli chcesz uzyskać pomoc, albo chociażby współczucie to proszę nie śmieć. Wykasuj swoje wątki /masz do dyspozycji krzyżyk po prawej stronie ramki/

pozdrawiam i trzymaj się ciepło

Nie słyszalem ze mozna ogrzac dom pompa ciepła czerpica energie z powetrza? Czytałem bardzo duzo na ten temat. Sam zastanawiam sie nad zastosowaniem pompy ciepła w domu, ale z kolektorem gruntowym. Pompy ciepła czerpiace enrgie z powietrza sa dobre do ogrzewania wody uzytkowej ale nie calego domu. Moze jako zrodło dodatkowe ale nie podstawowe. Ta pompa moze sie jeszcze przydac ale musi byc uzyta w innym celu.

• 4 weeks później...
jeżeli kupili ją w grudniu 2005, to uzywają 1 miesiąc. nawet jeszcze nie złozyli pozwu. To raczej takie straszenie.

No i kwestia wygranej jest wątpliwa. 8)

A co się stało, bo jakoś na pocz. nic nie jest wytłumaczone. Jeśli trzeba kogoś pozwać to mogę ew. pomóc, tylko muszę wiedzieć o co chodzi

jeżeli kupili ją w grudniu 2005, to uzywają 1 miesiąc. nawet jeszcze nie złozyli pozwu. To raczej takie straszenie.

No i kwestia wygranej jest wątpliwa. 8)

A co się stało, bo jakoś na pocz. nic nie jest wytłumaczone. Jeśli trzeba kogoś pozwać to mogę ew. pomóc, tylko muszę wiedzieć o co chodzi

Przez chwilę pomyślałem że jesteśmy w USA :)