selimm 14.02.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 http://fakty.interia.pl/news?inf=717758 ....rynce opadają ....po co ja płace te podatki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.02.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 http://fakty.interia.pl/news?inf=717758 ....rynce opadają ....po co ja płace te podatki ??? " Pan płaci , pani płaci , społeczeństwo płaci " Dopóki nasz piękny kraj będzie "republiką kolesi " nic się nie zmieni Mimo wszystko pozdrawiam optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 09.03.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 http://fakty.interia.pl/news?inf=717758 ....rynce opadają ....po co ja płace te podatki ??? " Pan płaci , pani płaci , społeczeństwo płaci " Dopóki nasz piękny kraj będzie "republiką kolesi " nic się nie zmieni Mimo wszystko pozdrawiam optymistycznie jak to mowia , jedna reka drugomu nogu myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.03.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 ach....mieć takiego kolegę .....i kontrakt na 12 lat ......pomarzyć dobra rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 09.03.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jestem optymista , kiedys sie to zmieni. Wiekszosc placacych uczciwie podatki wyjedzie , nie bedzie mozna juz nikogo "solidarnie okradac". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 10.03.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Dopóki nasz piękny kraj będzie "republiką kolesi " nic się nie zmieni Niestety nic nie zapowiada, żeby stado pod wodzą Głównego Kaczora padło na ptasią grypę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysieK 10.03.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jestem optymista , kiedys sie to zmieni. Wiekszosc placacych uczciwie podatki wyjedzie , nie bedzie mozna juz nikogo "solidarnie okradac". Niestety nie masz racji, już teraz okradane są nasze dzieci i te nie narodzone również. W tym roku 30 mld zł deficytu, kto ten dług odda. Wczoraj lub przedwczoraj rząd sprzedał obligacje 10 letnie. My tą kasę przejadamy, a nie inwestujemy i będzie trzeba ją oddać. RysieK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 10.03.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Dopóki nasz piękny kraj będzie "republiką kolesi " nic się nie zmieni Niestety nic nie zapowiada, żeby stado pod wodzą Głównego Kaczora padło na ptasią grypę bardzo szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 10.03.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 http://fakty.interia.pl/news?inf=717758 ....rynce opadają ....po co ja płace te podatki ??? No i właśnie po to płacisz. Zobacz http://fakty.interia.pl/news?inf=717758 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Chyba zostalem zle zrozumiany. Mnie tez rece opadaja jak widze co sie dzieje i tak mi sie zdaje ze jedyne co mozna zrobic to wyjechac.Wielu juz wyjechalo i mam wrazenie ze to raczej nie byli cwaniacy , kolesie i populisci , tym dobrze , nie maja powodu narzekac.Nadzieje zwiazane z kolejnymi wyborami mam coraz slabsze.Po prostu wydaje mi sie ze wyjezdza glownie elektorat partii , ktore moglyby (moglaby) cos zmienic na lepsze. Ostatnia chyba szansa byla zeszlej jesieni i znowu sie nie udalo.Jestem teraz zagranica , zamierzam wrocic do kraju ale chyba tylko po to aby znowu wyjechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 15.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 " Pan płaci , pani płaci , społeczeństwo płaci " ... a wiceprezio Dorn bierze tysiąc złotych socjalnego na mieszkanie bliżej Warszawy... i w BOŚ dostał trzysta tysięcy kredytu na niewielki procencik... Pytanie audiotele: kto spłaca kredyt ministra Dorna? a) Dorn sam b) ciotka, co wzięła pożyczkę na poczcie c) "Pan płaci, pani płaci, społeczeństwo płaci" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 15.03.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ... a ja też chcę mieszkać bliżej Warszawy... Gdzie mam się zwrócić o ten dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stander 15.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 ... i o taki nieuciążliwy kredycik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts