Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa ze Zduńskiej Woli i okolic

Recommended Posts

Wypada się przywitać i odhaczyć :) Zaczynam budowę w Łasku z początkiem przyszłego roku. Narazie jestem na etapie poszukiwania ekipy. Możecie mi kogoś polecić z okolicy. Cały czas zastanawiam się nad technologią Mabudo, ale nie jestem do końca przekonany. Wstępna wycena, wypada gorzej niż ściana murowana z BK + styropian.

Witamy,

a gdzie się konkretnie budujecie? (osiedle, ulica?) Może będziemy sąsiadami? My w Łasku mieszkamy dopiero od kilku lat więc nawet nie wiemy za bardzo gdzie tu się zakręcić za materiałami albo ekipą?

Pozdro

• 6 months później...
  • Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czołem.

Niniejszym dołączam oficjalnie do grupy Zduńska Wola.

Jeszcze nie buduję, na razie jestem na etapie czytania, czytania i czytania. Powoli "projektuję" mojego "prawie pasywniaka" na ulicy Złotej.

Szkoda, że od pół roku nikt się tutaj nie odzywał.

• 1 month później...

Witam,

jestem z Łasku, zaplanowane fundamenty na koniec lata zobaczymy jak to bedzie. Jak znajde jakis link z projektem pasującym do mojego to podeślę. Jestem na etapie montowania pozwolenia i szukania kierownika, mam jeden namiar. Pozdrawiam grupowiczów ;) cieszy obecność innych z Łasku i Zduni.

Znowu ja...chyba będę często tu bywał, widzę, że ruch nie jest tu największy ale może coś się ruszy.

Do rzeczy, jeżeli ktoś będzie poszukiwał dobrego składu materiałów w Łasku i okolicach to mam namiar na człowieka, który jest w stanie zaoferować najniższą cenę za materiały, transport, koparkę, itd. pod warunkiem, że będzie się u niego zamawiać towar kompleksowo. Jeżeli ten warunek spełnimy to mamy gwarancję najniższej ceny w regionie (z tego co się dowiedziałem to właściciel zapytuje się inwestora czy znalazł gdzieś w regionie niższą cenę niż on oferuje, a jeżeli tak to on da niższą). Firma ta znajduje się na trasie Łask-Piotrków ale jeszcze przed Teodorami czyli zaraz za Łaskiem. Firma ta nosi nazwę "TABOR". Ale uwaga, informacja nie sprawdzona przeze mnie z tym, że ja jestem dopiero na etapie zbierania informacji a o tej firmie dowiadywałem się niemalże od każdego człowieka, z którym rozmawiałem. Myślę, że informacja jest rzetelna. pozdrawiam

• 2 weeks później...

Mam do sprzedania stemple budowlane sosnowe w bardzo dobrym stanie.

1) długość 2,50 - 2,60m - ok 50 szt - cena 3,00zł/szt

2) długość 2,80 - 3,00m - ok 120szt - cena 3,50zł/szt

Stemple do odbioru w Konstantynowie Łódzkim, tel 500 701 601

Ogłoszenie ze zdjeciami na tablicy - > http://tablica.pl/oferta/stemple-sosnowe-budowlane-konstantynow-l-ID17omx.html#8a056868;r:;s:

• 1 year później...
Witam,ja obecnie stanęłam na wyciągnięciu murów i niestety ekipa moja została zwolniona,fuszera i nic więcej a koszty tylko rosły,uważajcie na firmy budowlane , choć moja była polecana to masakra trzeba, po prostu pilnować .Następny etap strop na drugi rok bo do końca roku brak terminów.Mam nadzieję że będzietutaj więcej budujących na forum,czekam z niecierpliwością

Witam,ja obecnie stanęłam na wyciągnięciu murów i niestety ekipa moja została zwolniona,fuszera i nic więcej a koszty tylko rosły,uważajcie na firmy budowlane , choć moja była polecana to masakra trzeba, po prostu pilnować .Następny etap strop na drugi rok bo do końca roku brak terminów.Mam nadzieję że będzietutaj więcej budujących na forum,czekam z niecierpliwością

kolego robie posadzki maszynowe mixokretem i widziałem wiele ekip i moge polecić ci dobrą firme z łasku buduje domy, ociepla sciany poddasza robią tynki itp bardzo solidna firma widziałem ich prace budynki robią naprawde zajebi... doradza po prostu fachowcy w tym co robią tel 604975865

jak nie ty to inni mogą skorzystać z ich usług można zobaczyc ich prace robiłem po nich domy w zdunskiej łasku i okolicach

• 2 years później...
  • 4 years później...