rafallogi 08.03.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Wiem, że trochę nie na temat, ale chyba się uzależniłem od tego forum. A dzisiaj przecież ten 8 marca. Goździki podobno wracają do mody? Co proponujecie kupić jej pierścionek, bukiet róż, czy może 1 różę a resztę przeznaczyć na wykańcznie domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 08.03.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Wiem, że trochę nie na temat, ale chyba się uzależniłem od tego forum. A dzisiaj przecież ten 8 marca. Goździki podobno wracają do mody? Co proponujecie kupić jej pierścionek, bukiet róż, czy może 1 różę a resztę przeznaczyć na wykańcznie domku ? jesli jeszcze koleżanka to pierścionek ORAZ bukiet róż jeśli żona to 1 różę a resztę przeznaczyć na wykańcznie domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 08.03.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 koleżanka małżonka- już w jednej osobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 08.03.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 koleżanka małżonka- już w jednej osobie. pół bukietu, pół pierścionka, reszta na wykończenie a tak serio to chyba jesteście niedługo po slubie i ta koleżanka małżonka to taki stan przejściowy więc po pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nesia 08.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 żonie 1 różę a resztę forsy na bukiet i pierścionek dla koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Leppiej 08.03.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 żonie 1 różę a resztę forsy na bukiet i pierścionek dla koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 08.03.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Baterię umywalkowądobry grzejnikrurki miedzianestyropianwkład kominowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boo 08.03.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 A moja połowa pytała wczoraj czy nie chcę cyfrowego aparatu fotograficznego, bo trzeba zrobić zdjęcia okablowania elektrycznego przed tynkowaniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafallogi 08.03.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Widzę, że Pattaya i Boo są tutaj najbardziej praktyczne Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 08.03.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 A ja myslalam ze Pattaya to facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.03.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Bo to jest facet Kobieta, ktora stała sie żoną jest juz wartościa nabytą, to po co w nią inwestować Sądzę, że to zdanie większości męzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 08.03.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Majeczko masz rację. Po ślubie facet staje sie leniwy, nie dba o żonę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 13.03.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 ........a powinien!!!!!!!!!!!!! wiem co mówię!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts