maksiu 18.05.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Pytałeś o okna... no cóż nie będę wymyslał jakiś super okien, mam kilka wytwórni okien na miejscu, napewno coś wybiore, ale jeszcze nie w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 18.05.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Ok Maksiu tak więc jeszcze raz gratulki za kwotę stanu surowego - ja chcę w ramach oszczędności sam ocieplić dach - poczytałem i będę sam kosztem urlopiku to robił trza oszczędzać Dach co prawda łamany ale da się zrobić. a propos czy tamten wątek (częściowo) można jakoś kaput aby nie zaśmiecał ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Można tylko musimy współpracować.... i kasujemy... od konca posty.. najpierw ja swoj, potem ty swoj, potem ja swoj itd... az do dojdziemy do poczatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 18.05.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ot i styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 I bardzo dobrze...ale wracajac do twojego posta..w tym roku napewno bede robil elektryke i ... no wlasnie.. zalezy od finansów.. jak starczy to ocieplenie, a jak nie to rozprowadze wode i kanalize... i jeszcze jakies duperelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noel 18.05.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 Masz kanalizację czy szambo. U nas niestety szambo... Teraz kupię okna ale cwaniurki mówią że w przypadku gdy najpierw wstawi się okna drewniane a dopiero potem robi wylewki tynki itp prace mokre to można stracić gwarancję - a tak poza tematem można jakieś zdjątko na Twojej stronce umieścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 W projekcie mam szambo... ale nie zamierzam go budowac.. bo w przyszlym roku bedą robic kanalizacje na wsi... i miedzy innymi z tego powodu nie stoi jeszcze garaż.. bo jak faktycznie szamba nie bedzie to bede mogl cofnac garaż blizej płotu A co do okien to wiekszość firm robi takie zastrzeżenie w umowach.. że jeżeli masz do wykanania prace mokre w domu, i przed nimi wstawisz okna, to nie uwzględniaja ewentalnych reklamacji. I temat trzeci.. chcesz zdjęcia u mnie? zaden problem .. przyslij mi mailem... podzialamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ale sobie tu chłopaki gadają a ja jestem malutki wtręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 wkręt zwany szpiegiem wrocławskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.05.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 dobra, juz dobra.....nie szpieguję już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 A szpieguj sobie, szpieguj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.05.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ja też wpadłam na szpiegostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 18.05.2004 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 ... no i już nie da się tego wątku zrobić...kaput... Krystian do maksia i Noela : - a ja w tym roku robię tylko dachówkę... ach ta kasa... - i tak mam szczęście, że nie buduję pod Wa-wą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.05.2004 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2004 No i zrobił się wątek multi użytkownikowy, ale myślę ze Noel nie ma nic przeciwko temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts