Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry architekt - szukam kogoś do indywidualnego projektu

Recommended Posts

Pomocy

Szukam i szukam i ... ogladam i ogladam i ... kłócimy sie z Żonką i kłócimy :(

Mozecie polecic kogos kto zajmuje sie projektami indywidualnymi i do tego zostawi jeszcze po pracy troche mamony w porttelu inwestora ?

Jestem po dwoch spotakaniach i ceny w okolicy 20 i 30 tys. co wydaje mi sie dosc sporo.

Moze i warto, ale musze byc pewny ze ten z kim zaczne pracowac nad swoim gniazdkiem jest naprawdę OK.

pozdrawiam

Bartek

Pomocy

Szukam i szukam i ... ogladam i ogladam i ... kłócimy sie z Żonką i kłócimy :(

Mozecie polecic kogos kto zajmuje sie projektami indywidualnymi i do tego zostawi jeszcze po pracy troche mamony w porttelu inwestora ?

Jestem po dwoch spotakaniach i ceny w okolicy 20 i 30 tys. co wydaje mi sie dosc sporo.

Moze i warto, ale musze byc pewny ze ten z kim zaczne pracowac nad swoim gniazdkiem jest naprawdę OK.

pozdrawiam

Bartek

Zmartwie Cie, ja szukałam......i tak trafiłam na "architektów" :evil: Po rozmowie, niestety za pozno polecam Włada Kowlskiego, znanego m.in z projektów Muratora

20, 30 tysięcy to chyba za zamek?? :o Ja też mam projekt indywidualny, jeszcze "się robi". Nie wiem dokładnie, ile zapłacę, bo razem z projektem robią się projekty przyłączy, ale około 10 - 13 tys.

Szukaj dalej, jeśli nie masz jakiegoś wyjątkowo wielkiego i skomplikowanego projektu, to ta cena powala :cry:

Powodzenia, akacja

przy okazji watku i Waszych propozycji

czy wydaje Wam sie realne aby pracować z architektem nazwijmy to "na odleglosc" tzn - drogą telefoniczno-elektroniczną ustalac wiekszość spraw ??

mnie osobiście wydaje się to przedsiewzięciem dość karkołomnym :o

Ja, tak "robiłam" swoje mieszkanie i powiem szczerze, jest to bez sensu, ale wszystko zalezy od architekta, ja mam szczescie do najgorszych przedstawicieli tego zawodu, ale na np Roberta, to bym sie chyba zdecydowała :roll: :p

ooooo, Gosia@... :wink:

ależ mam tu reklamę, no no...

chyba sam zaczynam żałować... :)

Damian, to Twoja cena jest niestety nierealna jak na projekt indywidualny - dostałeś raczej kalkę gotowca...

Bartek, na Twoje pytanie odpowiedziałęm w wątku który założyłeś gdzie indziej,

pozdrawiam

• 4 weeks później...
ooooo, Gosia@... :wink:

ależ mam tu reklamę, no no...

chyba sam zaczynam żałować... :)

Damian, to Twoja cena jest niestety nierealna jak na projekt indywidualny - dostałeś raczej kalkę gotowca...

Bartek, na Twoje pytanie odpowiedziałęm w wątku który założyłeś gdzie indziej,

pozdrawiam

Damian, twoja cena jest zawysoka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Unikaj oszustow !!!