Barrtekus 16.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Pomocy Szukam i szukam i ... ogladam i ogladam i ... kłócimy sie z Żonką i kłócimy Mozecie polecic kogos kto zajmuje sie projektami indywidualnymi i do tego zostawi jeszcze po pracy troche mamony w porttelu inwestora ? Jestem po dwoch spotakaniach i ceny w okolicy 20 i 30 tys. co wydaje mi sie dosc sporo. Moze i warto, ale musze byc pewny ze ten z kim zaczne pracowac nad swoim gniazdkiem jest naprawdę OK. pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.07.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Pomocy Szukam i szukam i ... ogladam i ogladam i ... kłócimy sie z Żonką i kłócimy Mozecie polecic kogos kto zajmuje sie projektami indywidualnymi i do tego zostawi jeszcze po pracy troche mamony w porttelu inwestora ? Jestem po dwoch spotakaniach i ceny w okolicy 20 i 30 tys. co wydaje mi sie dosc sporo. Moze i warto, ale musze byc pewny ze ten z kim zaczne pracowac nad swoim gniazdkiem jest naprawdę OK. pozdrawiam BartekZmartwie Cie, ja szukałam......i tak trafiłam na "architektów" Po rozmowie, niestety za pozno polecam Włada Kowlskiego, znanego m.in z projektów Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.07.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 na forum jest Robert Skitek , jesli pomylilam nazwisko przepraszam , mi podobaja sie Jego opinie , calkiem dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.07.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 na forum jest Robert Skitek , jesli pomylilam nazwisko przepraszam , mi podobaja sie Jego opinie , calkiem dobrze gada a, i Rober rzeczywiscie projekty ma fajne, załuje ze go wczesniej nie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akacja 17.07.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 20, 30 tysięcy to chyba za zamek?? Ja też mam projekt indywidualny, jeszcze "się robi". Nie wiem dokładnie, ile zapłacę, bo razem z projektem robią się projekty przyłączy, ale około 10 - 13 tys. Szukaj dalej, jeśli nie masz jakiegoś wyjątkowo wielkiego i skomplikowanego projektu, to ta cena powala Powodzenia, akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 19.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 przy okazji watku i Waszych propozycji czy wydaje Wam sie realne aby pracować z architektem nazwijmy to "na odleglosc" tzn - drogą telefoniczno-elektroniczną ustalac wiekszość spraw ?? mnie osobiście wydaje się to przedsiewzięciem dość karkołomnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 19.07.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 przy okazji watku i Waszych propozycji czy wydaje Wam sie realne aby pracować z architektem nazwijmy to "na odleglosc" tzn - drogą telefoniczno-elektroniczną ustalac wiekszość spraw ?? mnie osobiście wydaje się to przedsiewzięciem dość karkołomnym Ja, tak "robiłam" swoje mieszkanie i powiem szczerze, jest to bez sensu, ale wszystko zalezy od architekta, ja mam szczescie do najgorszych przedstawicieli tego zawodu, ale na np Roberta, to bym sie chyba zdecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 19.07.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 przy okazji watku i Waszych propozycji czy wydaje Wam sie realne aby pracować z architektem nazwijmy to "na odleglosc" tzn - drogą telefoniczno-elektroniczną ustalac wiekszość spraw ?? mnie osobiście wydaje się to przedsiewzięciem dość karkołomnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barrtekus 19.07.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 na Roberta czy jego uslugi a zreszta na to samo wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ja za projekt indywidualny zapłaciłem 2100zł, skad tw wasze ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.07.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 ooooo, Gosia@... ależ mam tu reklamę, no no... chyba sam zaczynam żałować... Damian, to Twoja cena jest niestety nierealna jak na projekt indywidualny - dostałeś raczej kalkę gotowca... Bartek, na Twoje pytanie odpowiedziałęm w wątku który założyłeś gdzie indziej, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 22.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 20 lub 30 tys matko jedyna. Co to ma byc za dom? moze ogrod w tym zaprojektowany ogromny jakis? az mi nogi sie ugiely z wrazenia. A skad jestes? ja mam dobrego architekta do polecenia - wspolpracuje z nim, jest ok i nie drogi - 10 tys to gora co by wzial i to z zalatwieniem pozwolenia na budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 na Roberta czy jego uslugi a zreszta na to samo wychodzi watek Donny mnie omamił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2005 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 ooooo, Gosia@... ależ mam tu reklamę, no no... chyba sam zaczynam żałować... Damian, to Twoja cena jest niestety nierealna jak na projekt indywidualny - dostałeś raczej kalkę gotowca... Bartek, na Twoje pytanie odpowiedziałęm w wątku który założyłeś gdzie indziej, pozdrawiam Damian, twoja cena jest zawysoka Unikaj oszustow !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts