Zielona 21.10.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 A może sondaż przedwyborczy?Wiem, że może macie już dość, ale ciekawa jestem jak "klasa budująca" głosuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.10.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Widze że jestem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 21.10.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Niestety żaden z kandydatów się nie nadaje z powodu niereprezentacyjnego wyglądu, a przede wszystkim wzrostu. Obawiam się, że staniemy się pośmiewiskiem Europy. Muszę też przyznać, że z powodu budowy nie miałem dość czasu aby przyglądać się kandydatom, albo partiom, które za nimi stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 21.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 kogo nie wybierzemy to i tak kaczka bedzie nami rzadzic ja wybieram donalda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 21.10.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 ja również Donalda zostało mi to z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.10.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 ja również Donalda zostało mi to z dzieciństwa Ja też oddaję głos na pana Tuska . Do dziś pamiętam smak gumy balonowej Donald Pozdrowionka - Maxtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matth 21.10.2005 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Niestety żaden z kandydatów się nie nadaje z powodu niereprezentacyjnego wyglądu, a przede wszystkim wzrostu. Obawiam się, że staniemy się pośmiewiskiem Europy. Muszę też przyznać, że z powodu budowy nie miałem dość czasu aby przyglądać się kandydatom, albo partiom, które za nimi stoją. Panie Inzynierze to wybory prezydenckie , a nie Miss Polonia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Niestety żaden z kandydatów się nie nadaje z powodu niereprezentacyjnego wyglądu, a przede wszystkim wzrostu. Obawiam się, że staniemy się pośmiewiskiem Europy. Muszę też przyznać, że z powodu budowy nie miałem dość czasu aby przyglądać się kandydatom, albo partiom, które za nimi stoją. Panie Inzynierze to wybory prezydenckie , a nie Miss Polonia. to raczej dla zartu kolega napisal i rzeczywiscie sie usmialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Tusk Donald.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 22.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 A ja zagłosuje nie na Tuska, tylko przeciw Kaczyńskiemu. Chociaz jak on wygra to też nie będzie tak źle dla mnie, bo wtedy moge liczyć na osłabienie złotówki. W sumie to wynik tych wyborów jest dla mnie obojętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 23.10.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witajcie w PiSlandii Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.10.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Ja też na Tuska dzisiaj głosowałam. Wygląda jednak na to, ze jednak Kaczyński wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Ja też na Tuska dzisiaj głosowałam. Wygląda jednak na to, ze jednak Kaczyński wygra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.10.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts