zielonooka 23.04.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Mam pytanie: Czy bedzie moze w najblizszym czasie mozliwosc "ignorowania" wybranych uzytkownikow forum i ich postów ? Zwykle tak bywa na innych forach (czesto sa ograniczenia do 3, 5 osob, roznie to wyglada)... Wkurza mnie jedna osoba niemilosiernie i najchetniej bym jej dala swojego prywatnego bana i nie widziala postów bo niedlugo nie zdzierze i w koncu dam sie sprowokowac... Pytanie nr dwa - ta osoba wysyla mi durne wiadomosci na prv - mimo mojej dwukrotnej prosby zeby łaskawie sobie darowala bo i tak staram sie nie czytac co w pocie czola wyprodukowala do mnie. Jakos nie dociera..., widocznie tez nie czyta co ja pisze do niej... Czy jest mozliwosc zablokowania skrzynki dla konkretnej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.04.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Pisz skargę do Admina http://forum.muratordom.pl/faq.php#34 Zawsze też możesz skasować taki priw bez czytania - ptaszkujesz po prawej w kolumnie "Zaznacz" i na dole stronki priwów klikasz "Usuń zaznaczone". Priw znika u Ciebie i u nadawcy [jak się zdrowo napisał i nie skopiował, to będzie zdrowo wk... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.04.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Nie wiem o so biega ,ale musisz przywyknąc ja co chwila moralizatorskie posty dostaje kasuje -nawet tego nie czytam .... i tym optymistycznym akcentem zakańczam i "odwracam" się z poważaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 hmmm Selim masz silniejsza wole ode mnie... bo jak juz widze prv to nie za bardzo umiem "nie przeczytac" choc czesciowo ponury - e, jeszcze naskarzyc zdaze , moze sie uspokoi, ale wracajac do pyt nie ma mozliwosci ignorowania postow konkretnej osoby i jak rozumiem w przyszlosci nie bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Czy w przyszłości nie będzie - nie wiem, to pytanie do działu technicznego. To jest wielkie [i objętościowo, i merytorycznie ] Forum i jak wiadomo - z informacji od administratorów - każda większa ingerencja wiąże się z brakiem dostępu do niego, a wprowadzenie wszystkich modów to być może nawet kilka dni przestoju. Kwestia podstawowa jest natomiast taka, czy wszystkie modyfikacje są potrzebne - szkodnika przecież możesz nie czytać, a cel tego Forum to budowanie, a nie pyskówki z przedszkolakami, którym się zdaje że mają coś ważnego do powiedzenia. Olej szkodnika i tyle. Albo wystaw go na pożarcie bo w samym skrypcie phpBB [zmodyfikowanym] takie ustawienia są możliwe można to [na takim zmodyfikowanym forum] ustawić w profilu i zmieniać wedle zasług http://www.forum.promodels.pl/143.htm http://chellopl.one.pl/forum/viewtopic.php?t=1052 Ale to są małe fora, nie takie kombinaty jak FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Ponury co Ty tam wiesz o szkodnikach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.04.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Ponury co Ty tam wiesz o szkodnikach ... ...oooo.. kombatant moze o szkodliwe wystąp albo medal albo obadwa tugewer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Ponury - oleje A sa szkodniki i szkodniki Takiego na ten przykład szkodnika Selimma to nawet lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.04.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Gorolu to ze jeszcze nie rzadzisz swiatem wynika tylko z Twojej skromnosci ....wrodzonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Gorolu to ze jeszcze nie rzadzisz swiatem wynika tylko z Twojej skromnosci ....wrodzonej toś Ty taki ? ja do Ciebie kurtularnie, z dobrym słowem, a Ty od polityków się wyzywasz ? ...nieładnie... >>> Dzień z życia wicepremiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 ponury ... ja dopiero teraz (zwazywszy na wrodzona inteligencje ) ... kliknelam w link o wicepremierze krowa co uciekla od rekki AL, boska ale za widok pana Endriu Leppera w samych slipkach wysylam Ci rachunek za mojego psychoanalityka ktory mnie z wlasnie swiezo nabytej traumy po zobaczeniu tego widoku....postara sie wyciagnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 23.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Czasami trza Cie ruszyć niezły ten nasz romantyk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 23.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 za widok pana Endriu Leppera w samych slipkach wysylam Ci rachunek za mojego psychoanalityka ktory mnie z wlasnie swiezo nabytej traumy po zobaczeniu tego widoku....postara sie wyciagnąć nie jedyneż to koszty, jakie przyjdzie ponieść w najbliższej przyszłości lepiej od razu wykup abonament na cały okres radosnych rządów PRL-u* * PRL - Polska Rzeczpospolita Lepperowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 23.04.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Czasami trza Cie ruszyć niezły ten nasz romantyk ... Ojjj tak, ruszyło mnie Ponury tych słow sie obawiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts