januszek 05.09.2002 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 czytam forum i dochodzę do wniosku że forumowicze dzielą sie na kilka typów:teoretyk - wie wszystko na każdy temat (ale nie był na swoim placu budowy lub go nie ma )anonim - pomóżcie jak się trzyma łopatę 0 odpowiedzifinansista- kupiłem to za tyle, zatrudniłem firmę za tyle żadnych własnych doświadczeńchwalipięta - mam kocił ???? jest super, jeszcze go nie zamontowałem, mam dom z pustaków xxxx jedyne najlepsze, narazie postawili ściany, ale już są najcieplejsze i najmocniejszedoświadczeni - sami wykonali coś i chcą się z tym podzielić niezależnie czy mają dobre czy złe doświadczenie (tych jest mało) a Wy do jakich się zaliczacie lub jakie jeszcze typy widzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.09.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 psycholog obserwator - stojacy ponad sprawami budowlanymi i dokonujacy analizy osobowosci uczestnikow dysput. Jesli sie zastanowic to na tym mozna prace naukowa napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macias 05.09.2002 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 A ty do jakiej grupy sie zaliczasz?"Ja też buduję mam mury, dach, okna, ocieplenie od zewnątrz, prąd, jestem na etapie płyt g-k, budowa moja jest blisko Głogowa (oś NIWA)"Z twojego cytatu wiemy ze jestes chwalipietom.PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.09.2002 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Kobieta rozrywkowa. Rozrywa się między pracą, miejscem aktualnego zamieszkiwania i budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 05.09.2002 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Zapomniałam - no i jeszcze Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 05.09.2002 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 A ja sobie czytam, czytam, piszę, piszę bo na niczym innym się nie wyznaję. Czyli mój typ to obserwator (tego, co czyni ekipa) - gawędziarz (na Forum) <font size=-1>[ Ta Wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-09-05 23:00 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.09.2002 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2002 Kobieta-czyli ktoś , kto i rozmiar łopaty rozpozna i chłopa dopilnuje. Czytać, wiedzieć, patrzec, słuchać. W moim przypadku facecik wziął się do roboty, aż miło-chłop do roboty, babie lżej. ps. ja nie jestem feministką, tak samo jakoś wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 06.09.2002 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Ja jestem komentator - obserwator.Patrzę i opisuję. Od myślenia o ważnych problemach budowlanych mam męża od roboty wykonawcę, a od kontroli inspektora nadzoru. Ale jak będą błędy - nie popuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 07.09.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2002 Dolores, w świetle ostatniego zdania to jesteś... egzekutor Dobre!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolores 08.09.2002 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2002 Ale tylko jeśli zajdzie taka potrzeba. Tymczasem jestem wzorem łagodności i opanowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.09.2002 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2002 Ja to uczeń... Siedzę, patrzę, chce się czegoś nauczyć. A tu każdy coś innego. Albo wszystko jest dobre, albo nie ma nic dobrego. Ale na razie pierwszy rok w tej szkole... Może później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 08.09.2002 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2002 Choć stary jak na ucznia jestem. Jeżeli ciągle w pierwszej klasie... to chyba kolejny rok.. wieczny student ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 09.09.2002 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2002 Krzyss, a może wietrzny student jestes??? Jeśli chcesz się nauczyć czegoś, to tak jak u Kobuszewskiego - wężykiem, wężykiem. Starzy forumiwicze (stażem, nie wiekiem) doradzą Ci najlepiej, po ilu browarkach wężyk wychodzi najskuteczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.09.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 ja podobny jestem do Ckwadrata, obserwator budowy (nie z wyboru,tylko z braku czasu) i komentator teoretyko-praktyk.... chwalipięta ? hmmm no może troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 10.09.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 Ja po trosze jestem chwalipiętom, uczniem i reanimatorem. Od forum oczekuje wymiany informacji a w szczególności tych lokalnych na temat wykonawców i punktów zaopatrzenia. Dlatego usilnie reanimuje watek wielkopolski ale kiepsko mi to wychdzi. Może wy wejdziecie wielkopolanom na ambicje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 10.09.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2002 Wielkopolska jak sama nazwa wskazuje jest wielka. Jesli tak jest to po co cos wielkiego ma sie zmiescic w czyms malym, czym niewatpliwie bylby Twoj watek (nie umniejszajac szlachetnosci czynu) Z powyzszej wypowiedzi dochodzi nowy typ - filozof amator rekreacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts