mbz 10.07.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 No coz, mieszkanie w domu, a zwlaszcza pod miastem lub na wsi ma swoje rozliczne zalety ( o czym wszyscy wiemy ), ale ma tez niestety "pewne" wady - wielu niekoniecznie mile witanych "gosci". Ktorych z nich uznajecie za najbardziej dokuczliwych albo z ktorymi ciezko bedzie zyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Sorki, chcialam dodac opcje odpowiedzi, a wyszly mi podwojne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.07.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Myszy. Wprawdzie się ich nie boję, to ich nie lubię, choć są ładne. Magda, dorzuć jeszcze komary!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 10.07.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Złodzieje i szczury. Jakoś trudno mi polubić ich wizyty i nie wiem, jak skutecznie zapobiegać... (Na szczęście jak na razie jedynie mam do czynienia ze szczurem w komórce.Oddam głos jednak złodziejom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2003 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Tomek, niestety juz nie moge dodac komarow , widocznie po tych moich dziwnych probach, teraz mam zakaz dostepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.07.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Dla mnie osobiscie najgorsze do wyobrazenia chocby sa szczury, bardzo bym chciala tego uniknac, ale jak bede miec kanalizacje, to pewnie sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 10.07.2003 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 A juz sie przestraszyłam, że widzę podwójnie A głos oddałam na złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.07.2003 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 tak sie zastanawiam kiedy wyczerpią się pomysly na pytania do ankiet ... choć podobno ludzka wyobraźnia nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 11.07.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 mbz, możesz wysłać maila do "redakcji" z prośbą oo poprawienie ankiety . Ja tak kiedyś zrobiłam i prośba moja została wysłuchana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.07.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Becik, wyslalam juz wczoraj, od razu i jak na razie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 03.09.2003 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Wyciagam na gore, bo zbliza sie jesien i pewni goscie zaczna sciagac do domu ( np. myszki), wiec moze zmieni sie troche ta przewaga zlodziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybka 03.09.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 ja głosuję na złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.09.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Ja też na złodziei - myślę,że z całą resztą można sobie jakoś poradzić a ten jak chce ukraść to i tak ukradnie a jeszcze przy okazji coś zniszczy. Pozdrawiam Aga. Ps. I oby jak najmniej się nam ich trafiało a najlepeij to wcale czego wam i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 07.09.2003 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Mrówki - wszędzie wlezą. Na robale mam koty Złodzieje też są niemile widziani, ale mam nadzieję, iż osiedlowa ochrona wystarczająco odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 07.09.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Złodzieje. Reszta to małe miki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 07.09.2003 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 Złodzieje jeszcze( tfu! tfu! oby nigdy) u nas nie gościli, a pająki owszem, więc głusuję na pająki... no mówię Wam jakie okazy przychodzą do nas po linie z latarni... horror można kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts