elad 30.01.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Kochani mam OGROMNĄ PROŚBĘ. Poszukuję ładnej działki budowlanej niedaleko Wrocławia. Problem w tym, że we Wrocławiu mieszkam dopiero 3 lata i nie bardzo znam okolice. Może ktoś poleci ładną miejscowość, coś blisko Wrocławia z dobrym połączeniem, szkołą/mam dwoje dzieci/,taką w której człowiek dobrze się czuje. Wiem, że to są straszne wymagania, ale dom to inwestycja na całe życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.01.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Polecam ładna miejscowość Iwiny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 30.01.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Czy okolice Kamieńca ci odpowiadają, to niezły teren, spróbuj w weekend sie rozejrzeć i daj znać. Wejdź na grupę wrocławską i popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elad 30.01.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Czy w tych okolicach są bardzo drogie działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.01.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 w iwinach już teraz tak, 120/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elad 31.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 to bardzo drogo, niestety na taką nas nie stać. Ale bardzo dziękuję za wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 31.01.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 W Czernicy kupiliśmy od gminy w tamtym roku 9arów za około 40tys. z watem. Działka w pełni uzbrojona z kanalizacją. Wejdż na stronę gminy, i sprawdź przetargi, może coś mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elad 31.01.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 filemon, czy wiesz jaka to strona Czernicy? Czy to twój domek jest na zdjęciu? SUPER. Jaki to projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmadej 31.01.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 w iwinach już teraz tak, 120/m2 Czy przez same Iwiny ma iść Obwodnica Wschodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmadej 31.01.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 filemon, czy wiesz jaka to strona Czernicy? A co będziesz daleko szukał Tu masz link bezpośrednio do aktualnego przetargu: http://www.czernica.iap.pl/?id=wiadomosci&nrwiad=43207&PHPSESSID=dc3788b468efaa82600b7271cd582f3b Ciekawi mnie tylko jaką kwotą skończy się ta licytacja. Jeśli będziesz ją obserwował proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 31.01.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 Elad tak to nasz dom. Nasze działki Urząd sprzedawał prawie rok, było ich jedenaście. Wodę doprowadzili zgodnie z umową, nie było wiekszych problemów. Na każdym przetargu byli tylko zainteresowani, nikt nikogo nie przebijał. Zadzwoń do gminy i zapytaj pani Jadzi czy są chętni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 w iwinach już teraz tak, 120/m2 Czy przez same Iwiny ma iść Obwodnica Wschodnia? hej nie przez same. obok.600m na południe jakos tak. A Iwiny są rozległe, jak to wieś, zreszta po tamtej stronie gdzie ma isc obwodnica z tego co wiem dzialek brak;) jeszcze dodam, że akurat mnie ta obwodnica cieszy.Ja będę miała do niej z 1.5-2km, a chętnie z niej skorzystam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elad 31.01.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 W Dobrzykowicach nigdy nie byłam, ale tam chyba nie ma szkoły. Niestety nie ma przetargu na działki w Czernicy czy Kamieńcu. Tam byłam.Zastanawiałam się również nad Długołęka ale z tego co czytałam w prasie też jest bardzo drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmadej 31.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 akurat mnie ta obwodnica cieszy Mnie równiez dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmadej 31.01.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2006 W Dobrzykowicach nigdy nie byłam, ale tam chyba nie ma szkoły. W Dobrzykowicach chyba faktycznie nie ma szkoły ale za to jest dość dobra szkoła w Kamieńcu Wr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 01.02.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2006 Elad Dobrzykowice są bardzo blisko Kamieńca a szkoła śliczna, nowa i ponoć bardzo dobra mieści się właśnie na drodze łączącej Kamieniec z Dobrzykowicami. Jedź pooglądaj to bardzo ciekawy teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
banacha 05.08.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Jest pytanie dlaczego w Iwinach sprzedaje się tyle ledwo zasiedlonych domów,czy coś jest nie halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emin 18.08.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ja na razie jestem we Wrocławiu dopiero kilka miesięcy, ale robimy jakieś rozeznanie w temacie, no i otrzymałem ciekawą historię, która może Cię*zainteresować. Otóż jeden ze znajomych mieszka w miejscowości Strzelin, gdzie wybudował dom kilka lat temu. W jakiś czas po przeprowadzce w jego rodzinie zaczęły się różne choroby dróg oddechowych. Po pewnym czasie okazało się, że źródłem problemów jest pobliski kamieniołom czy kopalnia kamienia. Unosi*się z niej na całą okolicę pył, który poza tym że sam w sobie nie jest fajny to na dokładkę jest ponoć do tego delikatnie radioaktywny. Ponoć - to relacja mojego znajomego - dokopał się do jakichś zapisów, że już za niemieckich czasów (ten kamieniołom czy kopalnia już działała) uważano, że nie powinno się w tej okolicy dłużej mieszkać. Na dziś ma duży zgryz, bo musi jakoś pozbyć się*zbudowanego domu i budować albo kupić nowy, żeby przeprowadzić rodzinę z okolicy. Historia pochodzi z pierwszej ręki, tzn. opowiadał mi to człowiek, którego relację opisałem. Jak dla mnie wystarczyło, aby Strzelin wpisać sobie na "czarną listę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagloba3 10.12.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Bukowice. Ładna działka mieszkaniowa : 2400 m2 , przy trasie Oborniki Śl. - Wolów . Prąd , woda , kanalizacja linie miejskie) , telefony. 100 m. obok przystanek PKS . Do Wroclawia Nadodrze autobus jedzie 35 min. . Wolnym spacerkiem dojść można duktem leśnym do Osoli i Osolina w 1 godz. Lasy , lasy i czyste powietrze . Wlasność hipoteczna , bez obciążeń . Aktualny MPZP . Cena : 65 zl/m.kw.+ VAT = 80 zł / m2 brutto ; Tel. do właściciela : (602) 788163 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts