macio 21.01.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Szanowna Redakcjo!!! Włączam sobie archiwum muratora, żeby znaleźć mnóstwo informacji o budowie d06 ,wiem, że dostęp płatny i myślę sobie pewnie trzeba wysłać smsa i można szaleć (np. przez 24 godz)...a tu od razu - kup prenumeratę muratora na rok to będziesz miał dostęp do archiwum... zdaję sobie sprawę, że wtedy ludzie by zapewne nie kupowali bieżących numerów...ale może by chociaż wprowadzić taką możliwość dla dużo starszych numerów... np. przez wcześniej wspomniany sms?proszę o pozytywne rozpaczenie mojej prośby Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 21.01.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 No pomysł całkiem całkiem. Redakcjo, sianko i tak spłynie, tylko trzebaby PKD rozszerzyć. Zamiast z drukarnią, dzielić się z operatorem. No i dostępik, jak znalazł. Jakby tak jeszcze taki SMS-sik dać na 2 zyle za dobę to by się okazało, że jest za co nie tylko forum, ale całą witrynę wykarmić. A ja bym dołożył stopniowanie dostępu: -1 doba, -1 tydzień, -1 miesiąc, -1 kwartał, no i nie wiem czy 1 rok. A na dodatek byłaby jeszcze jedna cenna droga porozumiewania się z gawiedzią z Forrum Muratorrum - bramka SMS, w końcu byłoby dodatkowe przypisanie nicka do phona i to mobil phona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macio 03.02.2005 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 I rozumiem, że nic nie można z tym zrobić? szkoda...może jakby więcej głosów było za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasco 04.02.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2005 Dołączam się do prośby. Wiele innych czasopism udostępnia swoje achiwa za pewną opłatą, bez prenumeraty (a w prenumeracie często dostęp do archiwum online jest gratis). Przecież i tak zarobicie na tym, może nawet więcej niż na udostępnianiu z prenumeratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts