Alanta 01.07.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 W związku z planowanymi odwiedzinami na budowach pojawił się u niektórych problem z WC. Ja miałam przez jakiś czas sławojkę, ale łobuzy mi rozwaliły, na szczęście pozostały krzaczki , więc gdy jest ciepło, to nie ma problemu, ale jak sobie radzą Ci, co mają całkiem łyse działki ? Napiszcie, jak sobie radzicie ? PS. Dla małych dzieci mam gustowny nocniczek, który na czas wizyty ustawiamy w łazience, a potem sprzątamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 01.07.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Calkowita kwarantanna i wyproznienie przed budowa. Na budowe jedzie sie do roboty a nie dla przyjemnosci . Zreszta apinisci i inne "Kaminskie" tez sobie jakos radza a temperatura jest o wiele nizsza ;D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 ja po prostu wszedłem w układ z sąsiadem, który wygódkę sobie wybudował. Po trzech piwach doszliśmy wspólnie do wniosku, że bez sensu jest budowanie kolejnej sławojki i od tego czasu moge kożystac z jego przybytku bez ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 01.07.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2002 Od czasu kiedy my częściej przebywamy na budowie (a ja biegam co 15 minut) moj tato dzielnie postawil nam domek z serduszkiem. Tylko przez kilka tygodni brakowało drzwi. Mieliśmy więc wygódkę z widokiem na pola i ... balkon sąsiadów Gdzie chodziły ekipy wczesną wiosną wolę nie myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgor 02.07.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2002 U mnie też był problem wygódką. Ja sobie spokojnie radziłem (mam duże choinki i nawet gdyby przyszło 10 Kodich to drzewka nie powinny uschnąć), lecz Andzia to tak jak Ewa co 15 minut. I trzeba było pomyśleć o kibelku. Wykorzystałem 4 osiki, które rosną obok siebie i po owinięciu ich brezentem budowlanym uzyskałem kibelek o pełnych wymiarach i przekroju w kształcie kwadratu. Po zbudowaniu tego cudu architektonicznego była niezła heca, bo zadałem pytanie: Gdzie on będzie w przyszłym roku jak drzewka podrosną? Może na wysokości 1 piętra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 03.07.2002 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 Dziwię się tym wszystkim wypowiedziom, przecież wybudowanie wygódki to żaden problem. Ja "wybudowałem" ją w jeden dzień bez niczyjej pomocy i już dwa lata spełnia swoje zadanie.Muszę jeszcze zaznaczyć że budowałem wc pierwszy raz w życiu.Ludzie - młotki w dłoń... [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Krzych dnia 2002-07-03 08:13 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.07.2002 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 No fachowcem to ty nie jestes, fachowiec do tego rodzaju prac uzylby siekiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 03.07.2002 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 I łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 03.07.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2002 Mój stary majster zawsze mówił tak:Budowę zaczyna się od wygódki potem ogrodzenie i barak.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzych 04.07.2002 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 Siekierą można sobie krzywdę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 04.07.2002 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 A mlotkiem nie ....?A propo uwaga do wszystkich na temat BHP:Znajoma przenosila pustaki Max (roznica wysokosci 2,5m) i jeden spadl jej na noge kantem (byla w klapkach) ... 2 palce odciete i 1 zmiazdzony, pol roku zwolnienia lekarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 04.07.2002 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 A miała badania wysokościowe , bo powyżej 1m to się już kwalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.07.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 w klapkach na budowie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 04.07.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 W trakcie prac WC to jedno. A co jeśli organizuje się spotkanie i zaprasza znjomych? Działka "goła' ani pół krzaczka. Dom pod stropek. Żadnej sławojki ani tego typu domków z serduszkiem ponieważ kanalizacja jest - tyle, że nie odebrana więc nie ma w niej przepływu do czasu zamontowania zaworu ssącego. I co proponujecie? Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 04.07.2002 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 Ci co byli u moich rodziców na działce wiedzą, że tam kibelek wygląda lepiej niż chałupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 04.07.2002 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2002 A ja tak jak Dobrzykowice - zanieczyszczałem działkę sąsiada zgodnie z jego pozwoleniem. Sam to zaproponował!!! Teraz myślę o byle muszli podłączonej do kanalizy i wiadrze wody obok, a że zawaru ssącego niet - ot i mnie nie wessa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.07.2002 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2002 Prawdziwe szczescie, strata by byla nie powetowana Tak w ogole to pamietajcie zeby poblizu bylo jakies drzewo z rozlozystymi galeziami ktore w przypadku tzw. klinczu z pseudo budowlanym sedesem umozliwi powrot do pozycji wertykalnej bez klopotliwego wzywania pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts