Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gorzów Wlkp i okolice

Gość buber

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 4 weeks później...
My budujemy w Gorzowie GLX 35, właśnie wstawiliśmy okna. Jesteśmy na etapie podejmowania decyzji czy ściany pokryć tynkami czy płytami, no i czy ogrzewanie gazem czy elektryką. Gaz ziemny będziemy mieli dopiero "może" za rok.Może ktoś poleci ekipy do tynkówz Gorzowa oczywiście TANIE!!! i SOLIDNE !!!

• 2 weeks później...

Cze! Wreszcie was znalazłem. Zaglądam tu od pól roku i nie trafiłem na grupę ziomków. Ja jeszcze w pieluchach - mam zamiar zrobić w tym roku fundamenty. Zastanawiam się właśnie czy wylewkę brać z gruchy czy betoniarki... no i skąd w naszej okolicy bloczki fundamentowe?

Może coś doradzicie...

Z samego Gorzowa jestem, a budować się będę tuz pod miastem.

A wracając do naszego "klubiku" - może by dać jakieś info na stronie, ale piętro wyżej , że tu się takie kluby regionalne organizują? Niektórzy forumowicze zaglądają tylko na jedną stronę tematyczną.

Co do spraw technicznMyślę że tak źle to nie jest,ja tam biegam po calym można się durzo dowiedzieć.Co do spraw technicznych to jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie.Ja dopiero finalizuję działkę ale rozglądam się.Zajzyj do "Domusa"u nich jest dość przystępnie,możesz tez do PSB.Zresztą jesteś w trochę lepszej sytuacji bo w mieście większa konkurencja a ja biedny żuczek mam tylko dwie hurtownie"pod nosem"do Gorzowa trochę za daleko.Pozdrawiam Mario

• 1 month później...

witam wszystkich z okolicy

jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę. buduję się w Gorzowie na Manhattanie. zacząłbym wszystko wcześniej ale przez sąsiada, który nie pozwolił mi zbliżyć się z domem 3 metry od swojej granicy działki musiałem więcej kombinować z papierami. jeżeli ktoś ma namiary na tanie materiały to chętnie skorzystam : beton, bloczki betonowe, siporex (ewentualnie pustaki keramzytowe).

pozdrawiam

• 3 weeks później...

Witam ja też jestem z okolic. My w tym roku co prawda nie budowaliśmy się, ale wymienialiśmy dach, łącznie z więźbą i dostawieniem 1m ścianki kolankowej. Dzięki temu doszło nam 5 całkiem dużych pomieszczeń. Właśnie wykańczamy ostatni pokój.

Pozdrowionka.

• 5 years później...