prymek 18.05.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 hmm cena za m2 przewarzyl o inwesrtycji moja zona mowi ze nie ma idealnyh miejsc ale swiadoma budowa na terenach zalewowych albo pod linia wys napiecia to juz przegiecie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vcorsa 26.05.2012 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Sprawdziliśmy. Towarzystwa ubezpieczeniowe podpisuja umowy na standardowych warunkach więc ryzyko musi być niewielkie. Zawsze lepiej budowac świadomie i być przygotowanym na ewntualne podtopienia juz na etapie projektowania.Na jakiej głębokości są wody gruntowe w Czarnowie. Czy ktoś moze robil odwierty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 08.10.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 witam sasiadow... ja buduje chatke w toporzysku... glowa do gory nie zamartwiajcie sie woda... bo jak historia sprzed 2 lat pokazuje... byla powodz najwieksza od 2 lat, i nic sie nie wydarzylonie ma co siac strachu... a wracajac do mojej sprawy... poszukuje garaz blaszak, jesli takowy macie, lub ktos z waszych znajomych lub w rodziniepls dajcie znac... druga rzecz to to ze chce odsprzedac 2 dzialki lub jedna wieksza w toporzysku.... moze ktos jest zainteresowany to dajcie znac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cantona 06.10.2015 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Ja trochę z innej beczki - zamierzamy przeprowadzić się do Czarnowa i w związku z tym mam pytanie dot. szkoły podstawowej ... możecie coś o niej powiedzieć ? w sensie jacy nauczyciele, jakie podejście do dziecka itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts