Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powiesiłem stronkę...

Gość ArtMedia

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Właśnie powiesiłem stronkę na temat mojej budowy. Wszystkich zainteresowanych zapraszam:

http://strony.wp.pl/wp/artmedia/

(dział pt. "Budowa")

Całość to pierwsze całkowicie mojego autorstwa "dzieło" na sieci, dlatego proszę o wyrozumiałość a jednocześnie o uwagi na temat strony no i oczywiście budowy. Chętnie dowiem sie co jeszcze udało mi sie sknocić :wink:

Sebastian.

Witam ponownie.

Makietę zrobiłem z tektury, zajeło mi to ok. tygodnia (wieczory). Całość pomalowałem plakatówkami. Dało mi to w przyszłości pełne wyobrażenie o kształcie budynku, co sie później bardzo przydało. Wykonana jest w skali 1:50. Miała być też działka, ale zima się skończyła, a ostatniej już jakoś nie miałem czasu :wink:

BTW: Dzięki za pozytywne opinie. Czekam jeszcze na krytyczne, a najbardziej na temat budowy. Może coś jeszcze sknociłem i tego nie widzę, a ktoś inny zauważy?

Zdjęcia z tej wiosny są jeszcze w aparacie i niedługo będzie aktualizacja. Dzisiaj dodałem jeszcze szczegółowe zestawienia kosztów i małe poprawki.

Zainteresowanych informacją o aktualizacjach proszę o e-mail na priv-a (jest na stronach w dziale "Kontakt"

Sebastian.

Jeżeli rozumieć stan surowy zamknięty z dachem pokrytym docelowo i wstawionymi oknami i docelowymi drzwiami, to ok. 95-100 tys. PLN.

W zasadzie w tej cenie powinna tez zmiescic sie instalacja elektryczna z przyłączem i byc może jeszcze wodna itp. Ale co do elektrycznej to mam uprawnienia elektryczne, więc samodzielnie ją wykonam. Przewody i część elementów już wliczone.

Szczegółowe arkusze kosztów juz dodałem. Tam są nawet najdrobniejsze zakupy.

Sebastian.

Wielki Sebastianie jestem pod wrażeniem! Widok Asi wiążącej zbrojenie mnie kompletnie rozbroił. Należała Jej się ta Teneryfa, oj należała! A tęcza na fotce z sierpnia 2001 (po wylaniu betonu) jest prześliczna. Gratulacje za całość i z chęcią obejrzę ciąg dalszy tej historii.

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 3 weeks później...