fizyk 09.12.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 List do Św. inż Mikołaja. Drogi (bardzo) Święty inżynierze Mikołaju. Postąpiłeś bardzo nie fair w stosunku do nas dorosłych. Od wieków wpajano nam, że Mikołaj przychodzi do domów wieczorem (najczęściej po powrocie rodziców z pracy). Czekałem cały wieczór przeglądając forum. A tu nic!!!! A list o kubek napisałem dawno temu! Przez to prawie przestałem wierzyć w Mikołaja. Aż tu nagle, dosłownie przed chwilą patrzę .... i ... !!! Nie wierzę własnym oczom!! Św. inż. Mikołaj był na forum w godzinach późnowieczornych nawet nocnych) . Jest to sprzeczne z tradycją. Ja zgłaszam sprzeciw formalny !!! Tak być nie powinno. Prosze natychmiast poprawić swój błąd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.12.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 taaak zgadzam sie wystawilam buty po prezenty ozdobilam sobie rogi i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A rózgi żadnej nie było, czy się wstydzicie przyznać? Mnie ten Mikołaj też nie lubi - stronniczy albo sponsorzy zawiedli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 09.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Muszę tu stanąć w obronie inż. Św. Mikołaja.Był On obecny na forum i rozdawał kubki od rana do późnego wieczora..Proszę dokładniej przesledzić Forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60301 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60312 pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.12.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A rózgi żadnej nie było, czy się wstydzicie przyznać? Mnie ten Mikołaj też nie lubi - stronniczy albo sponsorzy zawiedli no kurcze nawet rozgi............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Muszę tu stanąć w obronie inż. Św. Mikołaja. Był On obecny na forum i rozdawał kubki od rana do późnego wieczora.. Proszę dokładniej przesledzić Forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60301 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60312 pozdrawiam Edzia akurat w tym czasie pewnie moj syn rozrabial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Muszę tu stanąć w obronie inż. Św. Mikołaja. Był On obecny na forum i rozdawał kubki od rana do późnego wieczora.. Proszę dokładniej przesledzić Forum http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60301 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60312 pozdrawiam Edzia Edziu - prześledziłem Forum. Był o godzinie 9 a drugi raz o godzinie 11 z groszami. A Mikołaj powinien chodzić wieczorem, ale przed 19-tą. Nawet z tytułem inżyniera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ale przyznac trzeba - chodził to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.12.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ja chcę powiedzieć, że inżynier Mikołaj ma chyba zepsuty nadajnik kubków.Do mnie nie doszedł jeszcze żaden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 ja chcę powiedzieć, że inżynier Mikołaj ma chyba zepsuty nadajnik kubków. Do mnie nie doszedł jeszcze żaden. Xena - bo może inż Mikołaj Św. wysłał Ci SMSem albo Emalią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.12.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 powoli zaczynam NIE CHCIEĆ kubka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.12.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 powoli zaczynam NIE CHCIEĆ kubka... no i masz rację. Po co ci taki sliczny, wygodny kubeczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 powoli zaczynam NIE CHCIEĆ kubka... no i masz rację. Po co ci taki sliczny, wygodny kubeczek? 0 kierunkowy ja mam ochote wlasnie na taki kubeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 09.12.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 powoli zaczynam NIE CHCIEĆ kubka... no i masz rację. Po co ci taki sliczny, wygodny kubeczek? 0 kierunkowy ja mam ochote wlasnie na taki kubeczek i żeby z niego pic kawkę? To juz rozpusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 09.12.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 powoli zaczynam NIE CHCIEĆ kubka... no i masz rację. Po co ci taki sliczny, wygodny kubeczek? 0 kierunkowy ja mam ochote wlasnie na taki kubeczek i żeby z niego pic kawkę? To juz rozpusta nieeeeeeeeeee na ołówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 09.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 List do Św. inż Mikołaja. Drogi (bardzo) Święty inżynierze Mikołaju. Postąpiłeś bardzo nie fair w stosunku do nas dorosłych. Od wieków wpajano nam, że Mikołaj przychodzi do domów wieczorem (najczęściej po powrocie rodziców z pracy). Czekałem cały wieczór przeglądając forum. A tu nic!!!! A list o kubek napisałem dawno temu! Przez to prawie przestałem wierzyć w Mikołaja. Aż tu nagle, dosłownie przed chwilą patrzę .... i ... !!! Nie wierzę własnym oczom!! Św. inż. Mikołaj był na forum w godzinach późnowieczornych nawet nocnych) . Jest to sprzeczne z tradycją. Ja zgłaszam sprzeciw formalny !!! Tak być nie powinno. Prosze natychmiast poprawić swój błąd! Moje drogie dziecko, dobrze mi renifery doniosły że ktos mnie wywołuje, bo ja już zająłem sie wykopywaniem gliny na przyszłoroczne kubki. Inż. św. Mikołaj przez caly dzień pojawiał sie na forum, aby każdy forumowicz miał możliwość poproszenia o kubeczek, zarówno Ci którzy wcześnie wstają, jak i Ci którzy późno się kładą. Jeśli tak bardzo ten fakt Ci przeszkadza to może w przyszłym roku przeniose się na inne forum? hhooooohoooohooooo taki żart wasz inż. św. Mikołaj ps. drogi fizyku, a powiedz mi kto 15 września o godzinie 16:12 używał bardzo brzydkich słów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Mój drogi Święty Mikołaju. To nie byłem ja . O tej porze wychodzę z pracy i jedyne słowa,które mi się cisną na usta to okazywanie radości z tego powodu. Ale trudno się mówi. Znów pomylono mnie z kimś innym. A kubka jak nie miałem tak nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fizyk! Jescze nie spisz? Id lulu, to może Ci się chociaż przyni kubeczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.12.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2005 Fizyk! Jescze nie spisz? Id lulu, to może Ci się chociaż przyni kubeczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts