Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mierzyn ul.Topolowa-Nasienna a ruch pojazdów wojskowych

Recommended Posts

Pilne!!!/ Właśnie się dowiedziałam w Urzędzie Gminy, że przez ul. Nasienną przejeżdzają konwoje wojskowe, bo MON ma podpisaną z Gminą umowę i korzysta z tej drogi. Podobno do niedawna wojsko jeździło ul. Topolową, np. z rampy w Stobnie na strzelnicę, ale od kiedy utwardzili ul. Nasienną i przystosowali na ruch pojazdów ciężkich, to Nasienna jest używana do transportu wojskowego. Czy ktoś mieszkający w okolicy, może powiedzieć jak często jeżdżą tam ciężkie pojazdy wojskowe?

dziękuję za odpowiedź, jutro miałam podpisać umowę na działkę przy Nasiennej i teraz nie wiem co mam robić, bo w projekcie dom stoi 25 m od drogi, a ta droga czołgowa zwaliła mnie z nóg, poza tym jest wielkie prawdopodobieństwo, że skoro to droga czołgowa-nigdy nie zmienia nawierzchni i nie wyasfaltują

dziękuję za odpowiedź, jutro miałam podpisać umowę na działkę przy Nasiennej i teraz nie wiem co mam robić, bo w projekcie dom stoi 25 m od drogi, a ta droga czołgowa zwaliła mnie z nóg, poza tym jest wielkie prawdopodobieństwo, że skoro to droga czołgowa-nigdy nie zmienia nawierzchni i nie wyasfaltują

aga mieszkam w Mierzynie od kilkunastu lat i naprawdę przejazd czołgów nie jest wielkim problemem. Najbardziej odczuwają to mieszkający przy skrzyżowaniu z ulicą Welecą (na światłach).

Z tego co się orientuję to Nasienna ma być robiona, jak chcesz to sie zrientuję i wieczorem napiszę?

W którym miejscu Nasiennej masz tą działkę?

bo ze mnie taka gapa, chcę wejść na grupę sczecińska, a ciągle zakładam nowy wątek, taki i nformatyk ze mnie

to wejdź na grupę na ostatnią stronę (teraz stony się zacinąją i jak nie uda ci się wejść na ostatnią to musisz wejść na przedostatnią) i na dole strony w lewym narożniku kliknij odnośnik Odpowiedz no i napisz to co chcesz napisać :wink:

bo ze mnie taka gapa, chcę wejść na grupę sczecińska, a ciągle zakładam nowy wątek, taki i nformatyk ze mnie

to wejdź na grupę na ostatnią stronę (teraz stony się zacinąją i jak nie uda ci się wejść na ostatnią to musisz wejść na przedostatnią) i na dole strony w lewym narożniku kliknij odnośnik Odpowiedz no i napisz to co chcesz napisać :wink:

dokładnie tak :lol: :lol:

Monka działka jest na początku Nasiennej jakieś 250 m. od Topolowej, po prawej stronie , niedaleko foliowych namiotów, gdybyś mogła uzyskać jakieś informacje-będę bardzo wdzięczna, nie moge ochłonąc po tej informacji o drodze czołgowej

to tam gdzie niedawno robili drogę na działkę?

twoja jest druga w kolejności? bo na tej pierwszej widziałam już wykop