ag1302 20.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Pilne!!!/ Właśnie się dowiedziałam w Urzędzie Gminy, że przez ul. Nasienną przejeżdzają konwoje wojskowe, bo MON ma podpisaną z Gminą umowę i korzysta z tej drogi. Podobno do niedawna wojsko jeździło ul. Topolową, np. z rampy w Stobnie na strzelnicę, ale od kiedy utwardzili ul. Nasienną i przystosowali na ruch pojazdów ciężkich, to Nasienna jest używana do transportu wojskowego. Czy ktoś mieszkający w okolicy, może powiedzieć jak często jeżdżą tam ciężkie pojazdy wojskowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.09.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 ag zapraszam do naszej grupy szczecinskiej.... a konwoje fakt jezdza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 śledzę ciąglę grupę szczecińską, przeryłam już 200 stron, ale o konwojach nie ma tam żadnej wzmianki, jak często jeżdżą konwoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 jak często jeżdżą konwoje? chyba ze dwa razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 śledzę ciąglę grupę szczecińską aga czemu nie zadajesz pytań na grupie tylko zakładasz osobne wątki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dziękuję za odpowiedź, jutro miałam podpisać umowę na działkę przy Nasiennej i teraz nie wiem co mam robić, bo w projekcie dom stoi 25 m od drogi, a ta droga czołgowa zwaliła mnie z nóg, poza tym jest wielkie prawdopodobieństwo, że skoro to droga czołgowa-nigdy nie zmienia nawierzchni i nie wyasfaltują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 bo ze mnie taka gapa, chcę wejść na grupę sczecińska, a ciągle zakładam nowy wątek, taki i nformatyk ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dziękuję za odpowiedź, jutro miałam podpisać umowę na działkę przy Nasiennej i teraz nie wiem co mam robić, bo w projekcie dom stoi 25 m od drogi, a ta droga czołgowa zwaliła mnie z nóg, poza tym jest wielkie prawdopodobieństwo, że skoro to droga czołgowa-nigdy nie zmienia nawierzchni i nie wyasfaltują aga mieszkam w Mierzynie od kilkunastu lat i naprawdę przejazd czołgów nie jest wielkim problemem. Najbardziej odczuwają to mieszkający przy skrzyżowaniu z ulicą Welecą (na światłach). Z tego co się orientuję to Nasienna ma być robiona, jak chcesz to sie zrientuję i wieczorem napiszę? W którym miejscu Nasiennej masz tą działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 bo ze mnie taka gapa, chcę wejść na grupę sczecińska, a ciągle zakładam nowy wątek, taki i nformatyk ze mnie to wejdź na grupę na ostatnią stronę (teraz stony się zacinąją i jak nie uda ci się wejść na ostatnią to musisz wejść na przedostatnią) i na dole strony w lewym narożniku kliknij odnośnik Odpowiedz no i napisz to co chcesz napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dziękuje za podpowiedź, jestem w grupie szczecińskeij i tam zapytałam, mam nadzieję, zę ktoś się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.09.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 bo ze mnie taka gapa, chcę wejść na grupę sczecińska, a ciągle zakładam nowy wątek, taki i nformatyk ze mnie to wejdź na grupę na ostatnią stronę (teraz stony się zacinąją i jak nie uda ci się wejść na ostatnią to musisz wejść na przedostatnią) i na dole strony w lewym narożniku kliknij odnośnik Odpowiedz no i napisz to co chcesz napisać dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Monka działka jest na początku Nasiennej jakieś 250 m. od Topolowej, po prawej stronie , niedaleko foliowych namiotów, gdybyś mogła uzyskać jakieś informacje-będę bardzo wdzięczna, nie moge ochłonąc po tej informacji o drodze czołgowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Monka działka jest na początku Nasiennej jakieś 250 m. od Topolowej, po prawej stronie , niedaleko foliowych namiotów, gdybyś mogła uzyskać jakieś informacje-będę bardzo wdzięczna, nie moge ochłonąc po tej informacji o drodze czołgowej to tam gdzie niedawno robili drogę na działkę? twoja jest druga w kolejności? bo na tej pierwszej widziałam już wykop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 właśnie pierwsza, ta z wykopem, z tego wszystkiego pomyliły mi się strony, po lewej stronie jadąc od Topolowej, blisko filiowych namiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 właśnie pierwsza, ta z wykopem, z tego wszystkiego pomyliły mi się strony, po lewej stronie jadąc od Topolowej, blisko filiowych namiotów to chyba cię widziałam przedwczoraj jak biegałaś tam z jakimś maleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 to byłam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 to byłam ja odpowiedzialam na grupie umawiamy się że rozmawiamy tylko tam bo zaczynam mieć rozdwojenie jaźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 tylko nadal nie wiem co robic z ta czołgówką? czy tam da się mieszkać? a właściwie inaczej zadam pytanie, bo wszędzie da się mieszkać, czy czołgi i konwoje wojskowenie zatrują i nie uprzykrzą nam życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ag1302 20.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Monka ok, przechodzę do grupy szczecińskiej i tylko tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts