Andzia K 21.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam wszystkich budujących z okolic Piły! Troszkę zajęło mi wyszukanie tej grupy, bo szukałam w Wielkopolsce... W przyszłym roku zaczynam budowę domku w Skórce ( dla Mężusia na górze). Będziemy wdzięczni za namiary na dobrego kierbuda, murarzy i ludzi od dachów. Na początek potrzebujemy właśnie tych osób. Może wskażecie też, gdzie można utargować dobre ceny na materiały budowlane? Tyle decyzji przed nami! Najważniejsze, że projekt wybrany Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 24.09.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witajcie Jestem ze Złotowa Kierownika may Irene Kirkiłło -Stacewicz :rolleyes:Majster był ok pan Olek:rolleyes: a dach niestety nie polecam moich:jawdrop: "fachowców " poniewaz banda nieogarnietych ludzi zero organizacji szkoda gadaćdoprowadza do jak nie stoi mąz i nie pracuje sam to niewiedzieli by co robić .przykład więżbe dachową z łatami już robią ponad miesiąc pzdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 24.09.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 skarbulek, a możesz na priva podać namiary na majstra i powiedzieć co to za "super ekipa" robi Tobie dach? Może być na priv, aby nikomu nie robić ani reklamy, ani antyreklamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 25.09.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Koleżanko Podam Ci podam jak mi powiesz co to nen cały p... coś tam bo pojęcia nie mam być może to prosta sprawa ale cóż nie wszystko muszę umieć he he !!! a ta firma "KRZAK" he he to gdzieś z pod Krajenki .A jeśli moge uprzedzić Cię przed jakąś firmą z którą miałam do czynienie to proszę Jeśli wolno mi zapytać na jakim etapie budowy jesteś i jak to projek .pytam, ponieważ uwielbima podziwiać innych pomysły i mieć właśnie taki wyraz twarzy he !!!:wiggle::wiggle: na forum podpatruje pomysły innych i przyznaje sie bez bicia że marny ze mnie pomyłodawca jeśli chodzi o wnętrze za to projekt wybrać i papierkową sprawe załatwić to piorunem potrafiłam . przepraszam za forme tefo listu ponieważ jestem w pracy a pisze z "do skoku" pozdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 25.09.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Skarbulek witam ponownie, Skoro ta ekipa jest z gdzieś z okolic Krajenki to tym bardziej chcę znać ich dane, ponieważ skoro budujemy w Skórce to myśleliśmy nająć kogoś z okolic i lepiej, aby nie trafić na tą ekipę... Rozumiem, że Ty budujesz się w Złotowie? My jeszcze nie rozpoczęliśmy budowy, startujemy na wiosnę. Budujemy projekt ze studia Z500: http://www.z500.pl/projekt/z102.html Co do pomysłów na wnętrza to jakieś tam mi chodzą po głowie, ale będę się martwiła ich realizacją za rok, ponieważ w przyszłym chcemy postawić tylko stan surowy otwarty. P.S. Wiadomość priv to wiadomość prywatna, którą możesz wysłać do każdego tak, aby jej treści nie widzieli inni, tak jakby na skrzynkę mailową. A robisz to tak: 1) Przy poście osoby do której chcesz napisać jest jej nazwa (tak jak ja mam "Andzia K") - klikasz na nią (uwaga: musisz być zalogowana) 2) Otwiera Ci się okno, gdzie odwiedzasz profil danej osoby, po lewej z kolei masz swoje dane profilu i między innymi opcję "wyślij wiadomość" - kliknij na nią 3) Otwiera Ci się okno, gdzie możesz napisać wiadomość. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 26.09.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Andzia K:p Ekstra domek taki ładny milutki , a a w Skórce po prtawej w głąb piękne domy stoja :wiggle:a nasz /www.domoweklimaty.pl/ projekt nazywa sie skarbek też pozmienialiśmy troszkę :pale i dostosowaliśmy do naszych potrzeb Miłej i spokojnej niedzieli P.S. chciałam wysłać link ale oczywiście tez mi nie wyszło więcwpisz domoweklimaty.pl a w wyszukiwarce projektów wpisz skarbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 26.09.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 http://www.domoweklimaty.pl/index.php?page=projects&action=project&project_id=2326 udało sie Andzia K he he ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 26.09.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Wiola, a w Skórce to mówisz o domkach po prawej jak się na Piłę ze Złotowa jedzie, czy po prawej z Piły na Złotów? My się budujemy na nowym osiedlu w Skórce, czyli jedzie się jak z Piły na Zlotów i przed mostem w Skórce w prawo, później prosto i przed torami w lewo i dalej prosto przez pole aż do zabudowań. Tam kilka ładnych domków już stoi, ale generalnie całe to nowe osiedle będzie wielkości "starej" Skórki. A Wasz domek też milusi, my patrzyliśmy na takie projekty, gdzie dach jest dwuspadowy i mało skomplikowany, aby kosztów nie podnosić. No i zależało nam na dodatkowym pokoju na dole. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 27.09.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Ania Te domki po lewej stronie jak się ze Złotowa jedzie do Piły z Tym dachem to troche nieprzemyślałam ;)przyznam Ci sie no ale cóż ,bardziej interesowało mnie rozmieszczenie pomieszczeń , ale dach a teraz mój połówek ze złości ile on kosztuje ale jak mu przechodzi to mówi że dach to cały efekt:confused: i zrozum faceta :Pa na jakim etapie jesteś z budową ? pozdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Z102 27.09.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Skarbulek, apropo postępów z projektem to w imieniu małżonki zapraszam tu: Nasz dziennik budowy Jeszcze niewiele ale Andzia się rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 01.10.2010 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 :welcome: A co wy tak zacichli wszysćy gdzie Ania i Marcin ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 01.10.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 Jesteśmy, jesteśmy. Jakoś pogoda nas zamula i zniechęca do robienia czegokolwiek. Rano wstajesz to jeszcze ciemno, a o 18 już szarawo... Do tego zimno i zachmurzone niebo... Ech. Odebraliśmy projekt po adaptacji, teraz trzeba złożyć resztę dokumentów do kupy i złożyć do PnB. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 03.10.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Ania A u nas ekipa od dachu poszła dokończyć gdzieś już zaczęty dach i muszą skończyć a póżniej wrócą do nas ciekawe czy do zimy ten dach będzie położony jak zwykle czas pokaże a teraz mój połówek sam lub z tatą wykonuje prace kosmetyczne tegoż dachu i kładzie łaty pod dachókę:wiggle:wczoraj zmarzł jak smok Składajcie szybko dokumenty do banku będę trzymać kciuki a po otrzymaniu kredyty zobaczycie jak kasa ucieka obłędnie obawiam sie wykończeniówki:o ale może na wyrost .Narazie oglądam wszystkie na forum, na które uda mi sie natknąć .Forumowicze mają takie pomysły że mnie powala mój minimalizm :Ppozdrawiam Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 08.10.2010 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Ania Marcin:p witajcie na wiadomości pryw podam wam namiary na gościa od składu budowlanego:Pwiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 08.10.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Wiola, a co Ty po nocach spać nie możesz? Dzięki za namiary Niedziela aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 24.10.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Ania i Marcin Byliśmy w Pile w blacku izrobiliśmy mały zakup do naszego "skarbka" zwyczajnie kocham ich meble:yes: Małgoś zostawiliśmy w kasztanowej w bajkowym świecie a my na zakupy myślałam że może starczy nam czasu by się spotkać ale Małgoś po dwóch godzinach była wykończona i zasnęła w samochodzie . Spotkamy sie jeszcze mam nadzieje i usłysze od Ani jak w nowej pracy miłej niedzieli pozdrawima Wioletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 25.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Cześć Wiola! Intryguje mnie co takiego kupiliście w BRW... Małgosia nieźle spożytkowała czas dla siebie, hehe Też mam nadzieję, że kolejnym razem będziecie na troszkę dłuższą chwilę. Chętnie się z Wami znowu spotkamy. A o nowej pracy będę mogła Ci opowiedzieć za jakieś dwa tygodnie, bo póki co jestem jeszcze w starej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 10.11.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Drodzy Forumowicze, Z radością i podziwem obserwujemy, jak funkcjonuje Wasza Grupa Budująca na Forum. Chcemy na łamach "Muratora" opisać to unikalne zjawisko, jakim jest istnienie Grup Budujących. Prosimy o spotkanie z Wami. Zaproponujcie termin, przyjedziemy. Chcemy porozmawiać, jakie są Wasze relacje wzajemne i opinie. Czekamy na odzew! Liczymy na nieskomplikowane zorganizowanie takiego spotkania któregoś wieczoru lub w weekend. Prosimy o sygnał - najlepiej pisząc na: [email protected] Pozdrawiamy serdecznie Andrzej T. PaplińskiKierownik Działu Publicystykamiesięcznika "Murator"tel. (22) 59 05 358 -----------------------------------------------MURATOR miesięcznikul. Dęblińska 6, 04-187 Warszawa e-mail: [email protected] WWW: http://murator.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarbulek wioli 21.11.2010 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Witajcie:welcome: Co myślicie Ania i Marcin ? Mówiłam o tej propozycji spotkania z Panem Andrzejem, Romanowi i wiecie co :zdziwiłam się bo z entuzjazmem przyjął zaproszenie teraz czekamy na Waszą decyzją i znów okazało się że zaskoczył mnie he he Wczoraj byliśmy po kuchnie HELLO KITY w tesco bo u nas nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzia K 23.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Cześć Wiola, My jesteśmy jak najbardziej za spotkaniem. To kiedy? Najlepiej jakiś weekend. Myślę, że znajdzie się w Pile jakieś fajne miejsce żeby posiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts