Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Słupsk -okolice ???

Gość chomik-słupsk

Recommended Posts

budowę zaczynamy dopiero w marcu-kwietniu w grabnie 3 km od Ustki

chcemy wybudowac Różyczke firmy archis.plany juz mamy jesteśmy na razie daleko w "lesie" polska biurokracja .musimy poczekac na decyzje z agencji rolnej.ekipe do budowy juz mamy z Jarosławca.W tym tygodniu(sobota-niedziela) bedziemy mieli szczegółowy kosztorys,bez okien .Ale ceny okien już znamy.Może zaczynamy troszkę od tyłu ale suma -sumarum wyjdzie na to samo .działka również nie jest uzbrojona ale wzdłuż działki biegną wszystkie media .A jak u Was?pozdrawiam :lol: :lol: :D

U nas byl frodo z Horyzontu,pozniej HG-H3 z Atelier a teraz libra z Domusa i sami juz niewiemy,mysle ze do gwiazdki cos wybierzemy.Kolega buduje LMP54 Lipinskich, bardzo ladny,ma stan surowy otwarty,do tej pory 120k bez dzialki.Mysle ze libra wyjdzie ciut mniej.Ekipy jeszcze nie szukalismy,najpierw musimy sprzedac mieszkanie,pozniej kupic mniejsze i powoli zaczynac.ZA tydzien mam odebrac warunki z wodociagow ,mam czutke ze beda jaja,wodociag mam 150m od dzialki.Mapki do odbioru za tydzien-450pln :cry: .Dzialka o wymiarach 23.8-39m.Pozdrawiam.

• 2 months później...
  • 1 year później...
  • 3 years później...
  • 2 weeks później...