justynapuz 05.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Link:https://picasaweb.google.com/112431002603111536868/BazantII# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 10.05.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 witam justynapuz Kiedy zamierzacie skonczyć budowę? Wprowadzićie się przed zimą czy dacie domkowi postać?cC to za okno- na froncie domu? czy to okno od kuchni? tak jak zrobiła jagodzianka?Garaz jaki doświetlony! 3 okienka!Ile podnieśliście ścniake kolankową?PowodzeniaAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 27.07.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Czy ktoś (oczywiście oprócz Jagodzianki) urządził już Bażanta ? Ciekawi mnie sposób rozmieszczenia mebli w kuchni. Sama dumam i dumam i nic z tego - zawsze coś nie pasuje. Jakie macie pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 29.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ja urządziłam kuchnie!poszukam tylko linków do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 03.08.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 https://picasaweb.google.com/106639667641533314866/Kuchnia?authkey=Gv1sRgCNTEn4ve5e3Y6QE#LINK DO MOJEJ KUCHNI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodowy_bażant 04.08.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 https://picasaweb.google.com/106639667641533314866/Kuchnia?authkey=Gv1sRgCNTEn4ve5e3Y6QE# LINK DO MOJEJ KUCHNI witaj Aniu, bardzo ładna ta Twoja kuchnia zastanawiałam się , jak sobie poradzisz z tymi dwoma oknami ( oryginalnym i tym dodanym po poszerzeniu salonu) ale wyszło genialnie- bardzo korzystny jest ten pas płytek i pochłaniacz pomiędzy nimi. ma to ręce i nogi! Meble śliczne ( wiesz, że dla mnie białe meble to nr 1 ) , a i blat w kolorze ciepłego drewna jest piękny. Ja bym może pokombinowała i np.okleiła front szafki uchylnej nad mikrofalówką i front szuflady pod piekarnikiem połyskliwą okleiną w kobaltowoniebieskim kolorze, jak na glazurze nad płytą gazową. wtedy byłoby fajne nawiązanie do tego niebieskiego i też w formie pionowego słupa. a mogę prosić o jakąś fotę salonu, bardzo interesuje mnie jaka jest przestrzeń po poszerzeniu domu..? ja pluję sobie w brodę, że nie wpadłam na to w czasie lania fundamentów, byłoby jeszcze przestronniej... choć Szanowny Mąż puka się w czoło i pyta: za mało ci miejsca i podłóg do mycia? ) pozdrawiam serdecznie. jagodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_74 05.08.2011 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam JagodziankoDziękuję bardzo za pochwały.Ja namietnie czytałam Twojego bloga i zazdroszcze Ci urządzania domku- tak jak chcesz. Fajny domek Wam tworzysz.Nam kasa juz sie skonczyła i musimy kombinowac z tego co mamy.Meble w kuchni są nowe, ale lodowka i zmywarka została stara niestety. Jak padną wymienimy i tyle.Musimy jeszcze zrobic zabudowe kominka- i on właśnie będzie w niebieskim granacie- tak jak płytki w kuchni.pozdrawiam Cię również bardzo serdecznieania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 12.08.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dzięki za link. Myslę o czymś podobnym tzn. biała kuchnia i podobne ustawienie. Bardzo przestronnie i lekko wygląda. Czy przy takim ustawieniu w salonie jest dużo miejsca? JAk ja ustawiam meble w programie to mi się tak jako ciasno wydaje. Super macie domki. Ja już sie nie mogę doczekać mojego Bażancika. Dodaję link do mojego Bażanta https://picasaweb.google.com/107425494075043586097/BudowaBazantII Zmiany: - podniesienie ścianki kolankowej- powiększenie dolnej łazienki- brak kominka a tym samym komina- wentylacja mechaniczna- cofnięcie wejść do pokoi na górze (powstały wnęki na zabudowę szaf)- balustrada na tarasie górnym wymurowana- wyprostowanie ścianki dzielącej pokoje na poddaszui to chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BiR Bażant II 19.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witam, wszystkich wielbicieli Bażanta.z przyjemnością dołączam do grona, po świeżo zakupionym projekcie Bażanta II. ostatnio forum trochę zacichło, ale może ktoś się jeszcze odezwie. po datach Waszych wpisów wnioskuję że większość z Was już być może ukończyła swoje budowy i mieszka w bażancikach, tym bardziej posłuchałabym ciekawostek o faktycznym użytkowaniu przestrzeni w bażancie.szczególnie fajnie byłoby gdyby na forum odezwał się RAHAB, bo my będziemy budować prawie po sąsiedzku...pozdrawiamBiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rahab 30.01.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam, wszystkich wielbicieli Bażanta. z przyjemnością dołączam do grona, po świeżo zakupionym projekcie Bażanta II. ostatnio forum trochę zacichło, ale może ktoś się jeszcze odezwie. po datach Waszych wpisów wnioskuję że większość z Was już być może ukończyła swoje budowy i mieszka w bażancikach, tym bardziej posłuchałabym ciekawostek o faktycznym użytkowaniu przestrzeni w bażancie. szczególnie fajnie byłoby gdyby na forum odezwał się RAHAB, bo my będziemy budować prawie po sąsiedzku... pozdrawiam BiR witam mozna sie spodkac i zobaczyc domek na wiosne leci juz wykonczeniowka i urzadzanie go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 10.06.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Coś tutaj cicho się zrobiło. Mogę sie pochwalić, że mieszkamy juz w naszym Bażancie. Cały miesiąc ale już. Tak na świeżo to będziemy zamykać kuchnię i myślę o ściance w miejscu kominka ( bo my nie mamy kominka) żeby zrobiło się bardziej przytulnie. Nie chciałam jej wcześniej bo bałam się że ograniczę przestrzeń ale zapewniam, że jest jej dostatek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rahab 15.06.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 dom teoretycznie zostal juz powoli wykonczony zostala tylko balustrada w polowie lipca kupie i ogrodzenie na przod nastepny kiedys rok https://picasaweb.google.com/116136944373182392493/Dzialka?authkey=Gv1sRgCO3a5ZvVvrqAMw# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yamatokai 05.10.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Wszyscy mieszkańcy Bażantów napawają się swoimi nowymi domkami. I nikt ani myśli wchodzić na forum. To może aby rozruszać temat pokaże mojego Bażanta.http://images39.fotosik.pl/1777/1f86c4b2c702b704med.jpg http://images47.fotosik.pl/1576/c0dc7aa70b2aeb11med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aromurek 09.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Tak jest, rozkoszujemy się i wykańczamy powoli!Mieszkam już rok, kolosalne zmiany w stosunku do bloku!Też wrzucę fotki.https://picasaweb.google.com/lh/photo/ohHKQ9rIt0qnIyviTrTAIUHEjhirxN-7pLJRL-icWDs?feat=directlinkhttps://picasaweb.google.com/lh/photo/ujR9sAZvu87U30ZWIRYU0lec44sBSToUT0hVN5bWp_g?feat=directlink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rahab 09.11.2012 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 W swoim domku zauważyłem ze ogrzewania bardzo rzadko się włącza przy -2 ostanio piec właczyl sie gozaowy na 5 godz a normalnie 2-3 godz w nocy dogrzewa sie do 22 st wiec narazie jestem zadowolony z cieplego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aromurek 09.12.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 W miejscu gdzie się pobudowałem brak jest gazu, kanalizacji, i wodociągu dlatego zrobiłem ogrzewanie CO na kocioł pelletowy a cała instalacja grzewcza to podłogówka, w kuchni czajnik elektryczny, kuchnia indukcyjna, swoja studnia, stacja uzdatniania wody, przydomowa oczyszczalnia ścieków. Myśleliśmy z żonką, że koszty utrzymania będą wysokie i tu miłe zaskoczenie. Zliczyliśmy rachunki z całego roku a był to pierwszy rok mieszkania i wyszło nam, że za prąd średnio w miesiącu 150 zł a ogółem utrzymanie budynku 400 zł na miesiąc to mniej niż płaciliśmy w bloku samego czynszu bez prądu i gazu za 54m2!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rahab 27.02.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 sezon grzewczy zakonczony srednim rachunkiem za gaz 500 zl chyba nie jest zle w tym jest ciepla woda gotowanie i male dziecko jestem ciekam czy wszystkie bazanty daja tak rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rahab 09.10.2013 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 ale cisza tutaj nastała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts