urszula długaj 27.10.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ledwo rozpoczęliśmy budowanie i już wiemy, że sąsiedzi wolą ciszę nocną przez całą dobę i samochody wyłącznie osobowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 27.10.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ledwo rozpoczęliśmy budowanie i już wiemy, że sąsiedzi wolą ciszę nocną przez całą dobę i samochody wyłącznie osobowe... oj, to nie jest tak źle moi nie akceptujaą nawet ruchu pieszego... no chyba ze to kolejna kontrola sąsiedzi lubią zapraszać do mnie na budowę rożnych urzedowych gości spaliny z samochodow starży miejskiej i policji są wyjątkowo niedokuczliwe a dla przedstawicieli nadzoru budowlanego rozlożyliby chyba czerwony dywan oj bylo już tych różnych wizyt sporo tyle, ze nic z nich nie wynika spoko, szybko sie przyzwyczaisz najlepiej nie zwracać uwagi dom i tak wybudujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 27.10.2005 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 zapomniał wół jak cielęciem był... delikatna sprawa, ale trzeba im trochę wazeliny nawtykać: "wiecie Państwo, my tak ciszy wszędzie szukaliśmy i wreszcie tu ją znaleźliśmy, aż mamy wyrzuty sumieni, że ją mącą te wszystkie maszyny, ciężarówki, betoniarka. No, ale cóż zrobić... mamy nadzieję, że nasi budowlańcy nie nadużywają Państwa cierpliwości..." i w razie czego zgonić wszystko na robotników a do sąsiadów się uśmiechać a jak już przegną pałę z tą ciszą, to wprost poprosić o patent, jak oni bezgłośnie się wybudowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.10.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izunia1111 03.11.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 My budujemy pośród starych gospodarstw. Musieliśmy się ogrodzić bo sąsiad składał nam nie zapowiedziane wizyty oglądając wszytkie kąty i nie zauważając gospodarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 03.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Macie bardzo dziwnych sąsiadów....Ja nie mam z moimi najmniejszych problemów. Oni zreszta za mną także nie.Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 03.11.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 zawsze na dwoje babka wróżyła, albo da się żyć albo nie da żyć z sąsiadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 03.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Z moim nie da sie zyc, nawet dekarzom nie pozwolil postawic drabiny na jego stronie. Ale obejdzie sie bez niego, jeszcze przyjdzie koza do woza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 03.11.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Z moim nie da sie zyc, nawet dekarzom nie pozwolil postawic drabiny na jego stronie. Ale obejdzie sie bez niego, jeszcze przyjdzie koza do woza. moi sie wściekają jak stawiam na swojej na ich działke to nawet nie spoglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 03.11.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Jeszcze nie mieszkamy ale już dobrze żyjemy, powstaja nowe domki na niezabudowanym dotąd terenie, buduje się bardzo sympatyczne towarzystwo, a sąsiada to poznałam wirtualnie przez forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.11.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 moi dalsi sasiedzi sa oki. Teraz bedziemy miec sasiada za płotu...i całe szczescie sa naprawdę ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.01.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jeden z moich przyszłych sąsiadów potrafi przychodzić codziennie na budowę, patrzeć dłuuuugi czas jak robią, oczywiście grzecznie zagaduje, moja ekipa już się śmieje, że to inspektor nadzoru ja za to mam później zdaną relację jak było - co prawda sąsiada ledwo znam ale miły uśmiech, dzień dobry i zagajenie na chwilkę robi swoje innych sąsiadów też już znam - dużo wcześniej - ale cóż....w tym przypadku powiem - no są to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.01.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Z moimi najbliższymi -po prostu co jakiś czas miły tekścik, zawsze "dzień dobry" a seniorowi co jakis czas browarka... I się uprzejmie i fajnie kręci. a na dalszego cały czas bazooka skierowana , gdyby chciał za blisko podejść... . Ale ten to ma na pieńku ze wszystkimi dookoła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.01.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Ledwo rozpoczęliśmy budowanie i już wiemy, że sąsiedzi wolą ciszę nocną przez całą dobę i samochody wyłącznie osobowe... oj, to nie jest tak źle moi nie akceptujaą nawet ruchu pieszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvo 02.02.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Mój tata wracając z pracy o 22 zaszedł zobaczyć ile cieśle zrobili, spaceruje po cichu jak to w nocy a tu nagle PSTRYK po oczach tacie latarką ktoś zza płotu świeci - sąsiad wyszedł na nocną przechadzkę - to się nazywa zabezpieczenie placu budowy Jest takie powiedzenie "Z sąsiadem trzeba życ lepiej jak z własnym bratem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 03.02.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 ....... a ja sąsiadów sam sobie wybrałem - wybudowaliśmy się w 4 rodziny przyjaciół J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 ... a ja sąsiadów własciwie nie mam. Mam ponad 1000 metrową działkę w środku 2,5 hektarowej działki należacej do mojej rodziny. Dodatkowo z dwóch stron mam las. Mimo, ze działka jest w samym srodku sporej wioski (własciwie to miejscowość wypoczynkowa), to mam ciszę i spokój. I to mi sie najbardziej podoba. http://www.ksuchowerski.photosite.com/~photos/tn/2041_348.ts1128638156000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 07.02.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 moje zdanie jest takie.... na sąsiadów trzeba sobie zasłużyć, przynajmniej na tych najbliższych zza płota....a co??. ja nie mam wpływu jacy oni będą dla mnie??oczywiście.... zdarzają się wyjątki.....pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Mój tata wracając z pracy o 22 zaszedł zobaczyć ile cieśle zrobili, spaceruje po cichu jak to w nocy a tu nagle PSTRYK po oczach tacie latarką ktoś zza płotu świeci - sąsiad wyszedł na nocną przechadzkę - to się nazywa zabezpieczenie placu budowy Jest takie powiedzenie "Z sąsiadem trzeba życ lepiej jak z własnym bratem" To jest dopiero dobry sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 02.04.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Moi sąsiedzi zza płota to całkiem mili ludzie - w podobnym wieku - więc chyba jakoś się dogadamy. Za plecami dwa gospodarstwa wiejskie - też bardzo uczynni ludzie. Za drugim płotem jeśzcze nie miałam przyjemności - na razie pusta działka. A rzut beretem z przodu też świeżo budujący - to się zobaczy potem. A bliskich sąsiadów w bloku mam dość i cieszę się że następni będą w pewnej odległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts