boss 16.04.2002 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Zwracam się tą drogą do wszystkich szczęśliwych posiadaczy działek budowlanych w miejscowości Szałsza k/ Gliwic, aby się odezwali. Proponuję wymianę doświadczeń i opinii. Gdy będzie nas więcej możemy razem planować wspólne przedsięwzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2002 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 a dlaczego tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boss 16.04.2002 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Jest to tuż za granicą Gliwic, dobry dojazd do miasta, a mimo wszystko trochę na uboczu, pod lasem. Planowane skrzyżowanie autostrad A1 i A4, jakieś 2-3 km od nas daje możliwości wydostania się ze śląska w bardzo szybki sposób i we szystkich praktycznie kierunkach ( chyba tylko nie do Poznania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 chyba mnie nie zrozumiales. pytam dlaczego tutaj zadajesz to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2002 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 to znaczy tam, bo teraz watek zostal przeniesiony i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 16.04.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2002 Boss dołącz do nas. Wejdź do wątku "grupa śląsk górny"Pozdrowienia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 08.11.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Witam. Trochę czasu upłynęło od ostatniego postu na tym forum. Ja też mam działkę w Szałszy i chętnie wymienie się informacjami. Zaczynam na wiosnę 2005 -mam nadzieję Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzes z Krakowa 08.11.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Flesz moje gratulacjeAga mowila mi ze macie juz pozwolenie na budowe i teraz zaczynacie gromadzic materialy.Trzymam za was kciuki i wierze ze sie wam uda tak jak wszystkim forumowiczom:)PozdrwiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flesz 08.11.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Grzes wielkie dzięki. Mam zamiar korzystać z wiedzy forumowiczów oraz zaprzyjaźnionych budowniczych pzdr dla Agi i Weroniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 17.01.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam Was budujący w Szałszyja też tutaj zacząłem budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dircik 04.07.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 My też mieliśmy budować w Szałszy - budowa już miała być w toku. Niestety obietnice właściciela terenu wywiodły nas nieco w pole ... Jeśli ktoś z Was wie coś o działkach w Szałszy na sprzedaż - będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 05.07.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 W której części Szałszy chcecie się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dircik 05.07.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Trudno odpowiedzieć na pytanie, w której części chcemy się budować, w momencie, gdy żadnej działki na oku nie mamy, a podaż w tej chwili niemal żadna. Na pewno nie chcemy działki, która będzie zbyt blisko przyszłej autostrady A1, ani przy samym lesie. Mamy dość wysokie wymagania i to jest nasz problem - wymarzona działka ma mieć około 1000m, w spokojnym miejscu, najchętniej przy w miarę nowych domach (żeby nie kopciło ze starych pieców), a wjazd najelpiej od północy lub wschodu. Pozdrowienia, Dircik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 05.07.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Z tego co się orientuję to są jakieś działki do kupienia w nowobudowanym osiedlu, widziałem oferty przeważnie dużych 1000m i ponad oraz kilka rozpoczętych budów. Proponuję przejrzeć oferty lokalnych biur ,ogłoszeń w Nowinach oraz kontaktu z gminą. Życzę udanych poszukiwań, może będziemy sąsiadami.Pozdrawiam, mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dircik 05.07.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Rozpoczęte budowy - być może. Działki - od lutego w zasadzie nijak znaleźć nie możemy, bo te co były miały 600m i warunkiem była budowa konkretnego domu przez konkretną firmę. Oczywiście z niejednym biurem rozmawialiśmy, a gmina odpowiedziała, że żadnych terenów w najbliższym czasie sprzedawać nie będą. Mimo to nie przestajemy szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 06.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 W ostatnich bodajze Nowinach jakieś biuro oferowało działki,polecam również kontakt z P.Jendroszkowiakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mx 14.02.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No to życzę powodzenia , masz już ekipę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 15.02.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 niestety moj zakup dzialki troche sie przedłuza, wiec raczej na wiosne nie rusze może latem..... Co do ekipy hmm mam jedną wycene na 38.000zł i wydaje mi sie troche duzo, szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
draazeka 23.06.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 odkopałam stary wątek i śmiać mi się chce 38.000zł było mi za dużo to teraz muszę zapłacić 63.000zł i cieszę się że mam ekipę, a budowę zaczynam owszem latem ale rok później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts