zuzka 25.03.2002 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Wokół widzę tyle budów - a na forum nie ma naszego województwa.Jęzeli ktoś jest zainteresowany wymianą zdań - niech się odezwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 25.03.2002 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 Jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek C. 26.03.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Widoczne ci co budują nie maja czasu na siedzenie przy kompie.Pozdrowionka z Cedzyny> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 26.03.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 To skąd wiedzą jak budować? Internet jest moją kopalnią wiedzy po zawiłych i krętych korytarzach labiryntu wiedzy budowlanej. Szkoda, że nas tak mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek C. 26.03.2002 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 Kiedy budowałem nie korzystałem z internetu, teraz jestem prawie po i mogę się "pomądrzyć", ale też z przyjemnością czytam te polemiki, czasami wazne rady. Wtedy czytywałem tylko "muratora".ARzeczywiście mało nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek C. 29.03.2002 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Ludzie zróbcie trochę sztucznego tłoku bo wyglada jakby nikt nie budował w naszych nikopiennych górskich stronach. Najlepsze życzenie świąteczne : niech się mury pną do góry i mokrego króliczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 29.03.2002 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2002 Witam sąsiadakrzysztofj z Leszczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek C. 05.04.2002 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 No tak sam też raz na tydzień tu zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 05.04.2002 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2002 No szkoda, szkoda.Może jeszcze ktoś się znajdzie.Ja buduję z drugiej strony Kielc, niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek C. 10.04.2002 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2002 Zuzka ..., Krzysztofj...Trójka nas tylko korzysta z "Forum" Muratora. Jak zaawansowanie prac u was . Czujecie wiosnę ?Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 11.04.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Na razie prace nie wymagające finansów - szukam w okolicy kamienia polnego, porządki - łopata, wiaderko itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czarek C. 11.04.2002 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 Czyli miłe początki? Mówię miłe bo wogóle jak się wspomina takie rzeczy to...chciałoby się zaczynac od nowa. A może tylko ja to mam. W każdym razie żałuję że nie korzystałem z "forum" na początku budowy. Myslę ze wiele problemów uniknąłbym, a zwłaszcza łatwiej, szybciej czegoś dowiedział a tak kosztowało to więcej wysiłku; widzieć tyle co fachowcy albo jeszcze wiecej.Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofj 11.04.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2002 do zuzki - dlaczego niestety? tam też ładnie - chyba, że masz na myśli Herby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 12.04.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2002 Niestety nie trafiłam na sąaiadów.Okolica mojego domu jest super!Stoi stan surowy, przykryty. Ruszam z wykonczeniem, jak tylko będzie kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 03.06.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2002 Dawno już tu nie zaglądałam - nawał pracy, a przy domu brak postępów. (czytaj:kasy)Ale ponieważ być może już niedługo coś się ruszy więc spróbuję przypomnieć ten wątek.Ludzie z okolicy! Odezwijcie się! Podzielcie się swoimi doświadczeniami.Ja mogę coś polecić w sprawie dachu, teraz szukam okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka 25.07.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2002 Ojojoj, ja wciąż nie tracę nadziei,że ktoś z moich stron tu zagląda Poczekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 06.09.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No to zagladam...ale nie bezinteresownie , czy grupa pod swietokrzyskim wezwaniem moze mi polecic dobra ekipe do zmiany dachu? Pozdrawiam. Kasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.09.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witam Kasiu! Jak widać, nasi niskopienni górale zwineli sie w 2002 roku. szkoda Pozdrawiam serdecznie, może jeszcze ktoś się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redwald 07.09.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Może zajrzycie tu Grupa Świętokrzyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 07.09.2007 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Zajrzalam, wstyd jak beret!!! Dzieki za gratulacje, dziecie plci meskiej, Kuba. Cudo ma na drugie Redwald skoro jestes z okoli Ostrowca, to calkiem niedaleko do Skarzyska, znasz moze kogos solidnego od dachow? Dzieki. Kasia. P.S. Czesc Amalfi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts